Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O ile mi wiadomo,to ze dziecko jest owinęte pępowiną nie jest wskazaniem do cc
ale odczucia mam takie, że jakby nie zjadła "teraz, zaraz" to bym była nieszczęśliwa :-)
Teraz mamy problem ze SR, bo chciałam zapisać się w szpitalu, w którym chcę rodzić, ale dowiedziałam się ostatnio, że muszę być zameldowana w Warszawie. Zatrudnienie już nie wystarczy, więc nie wiem co robić.
A ja melduję potwierdzoną dziewczynkę.
Powiedzcie mi czy ma któraś z Was tak, że zwyczajnie brakuje Wam tlenu ?
Dziwne bo z tego co ja wiem nie ma rejonizacji już,może najlepiej zadz do NFZ to ci tam powiedzą
a niedawno pisalas mi na staraczkach ze mam testowac... ale ten czas leci;)
A ty nie mialas na 20.07?
Dii, Katzie ja mam termin z usg na 27.07 a z OM na 30.07 i nie czuję ruchów. U mnie moje łożysko przodujące przesunęło się na szczęście do góry i jest na ścianie przedniej stąd amortyzacja więc mogę ich zbyt wyraźnie nie czuć
A ja mam tak jakby smaki ciazowe bo na sniadanie jadlam kanapki: jedna z serem, ogorkiem i papryką a druga z nutella hahahha
Dziewczyny macie jakies pomysly na problemy z wypróżnianiem
a z drugiej strony może rzeczywiście faktycznie poczekać aż samo się zacznie i jechać wtedy???
No ale w sumie tak jest jak ma się dwóch lekarzy i każdy ma inną koncepcję Twojego leczenia, porodu itd.
macie jakies pomysly na problemy z wypróżnianiem
żanett im dluzej dziecko w brzuchu tym lepiej dla niego. Lepiej jak porod zacznie się spontanicznie i wtedy zrobia cc,niz wtedy kiedy je robia na sucho. Dziecko może mieć objawy wcześniactwa mimo,ze ,,donoszone,, wg terminu.
A czemu masz mieć cc?
Melduję się po USG połówkowym. Mamy zdrową córcię
Jeśli masz szyjkę zamkniętą i nieporodową to może wytrzymasz te niecałe dwa tygodnie do CC. I jeśli masz wskazanie to byłoby mega nie fair z jego strony, gdyby nagle chciał żebyś urodziła Sn, szczególnie, że chodzi o spojenie łonowe.
puki co próbujemy z błonnikiem...
wiecie co chyba mi brzuch opadl...ehm