Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

GRATULACJE SUPER, ŻE Z CÓRECZKĄ OK! I widzę, że podobnie wstydliwa do naszego Dominika 

zaglądaj 
Potrzebuję jedynie zamówić ramki białe i poczekać aż młody się urodzi i zrobimy sesję. Nie będziemy specjalnie ozdabiać ponieważ to nasza sypialnia a młody zapewne będzie w niej gościł OK roku może dłużej, bo ma już swój pokój
tam mu będziemy urządzać 
nie raz mnie złapało ale nic kompletnie nic na mnie nie działa...jedynie lekki masaż i to łydki mi pomógł!!!
nic ci nie opadło

Ja melduję się po wizycie u gina od serduszka.
BO JA CHCĘ JUŻ RODZIĆ NO!!!!

Nie bylo mi dane dlugo cieszyc sie brzusiem. A Wy dziewczyny dbajcie o siebie i zycze Wam szczesliwego rozwiazania.

KAROLAJNAS A wiesz, że bardzo mi tu Ciebie brakuje zaglądaj

a dziś na zakupach spadł mi tel i wyświetlacz cały pękł
naprawa 299zł :( do końca umowy został mi prawie rok i kurcze nie wiem co zrobić czy naprawiać czy kupić inny

Mam wrażenie jakby momentami miał mi brzuch pęknąć i nie wiem co myśleć.Jakby mi to od wczoraj dolegało, to bym spytała gina przy wczorajszej wizycie, a tak to nie wiem co myśleć. Miała któraś z was coś takiego? Wezmę nospę, pójdę na spacer i dziś odpoczywam,zobaczymy...
Mam wrażenie jakby momentami miał mi brzuch pęknąć

Był strach, ale potem same cudowne chwile z brzuszkiem, kopniaki, zgaga i to oczekiwanie na Pipkę -jaka będzie, jaki będzie poród...... 

więc cieszcie się brzuszkami bo czas mija naprawdę szybko.....cieszcie się codziennością i ciążowymi niegroźnymi dolegliwościami, głaszczcie brzuszki i do nich mówcie... 

A u nas ani kawa ani blonnik ani hektolitry wody niee dzialaja na moje zaparcia.. takie ze mnie dziwne stworzenie... ;( dzis skocze do apteki po czopki glicerynowe bo znowu bede miec problem jak jutro nie zrobie co trzeba... jak myslicie mozna go uzyc na noc? Tak zebym rano mogla spokojnie isc do wc...