Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
znaczy się, że opadł maksymalnie...

Przynajmniej na ten moment
Jestem z Tobą ! I bardzo mocno kibicuję !
Może kiedyś spotkamy się tu znów !
Wszystkiego co najpiękniejsze w macierzyństwie Ci życzę !
Do tego odczuwam taki dziwny bol w srodku
tak jakby mi ktos szyjke na sile rozwieral.
bo nie powinnam narzekać. Tyle lat czekania na Dominika więc powinnam jakoś z pokorą przyjąć to, że w ogóle nie sypiam, drętwieje mi całe ciało, ledwo chodzę i ogólnie ..ledwo żyję 

u mnie leci 2 miesiąc, gdzie sypiam po 1,5 baaaa czasem jak dobrze jest to 2 godz na dobę...
MARZĘ O PORODZIE...SERIO!!!! Nawet już strachu i nerwów nie mam... MARZĘ O SKURCZACH, I O TYM, ŻEBY TO JUŻ BYŁO PO...
jak coś robię to NIC DOSŁOWNIE NIC mnie nie boli!!!
co 2-3 dni bylam na ktg i 1 x w tygodniu na usg i badaniu przeplywow
Na prawdę aż mi głupio bo nie powinnam narzekać. Tyle lat czekania na Dominika więc powinnam jakoś z pokorą przyjąć to, że w ogóle nie sypiam, drętwieje mi całe ciało, ledwo chodzę i ogólnie ..ledwo żyję

Zaczynam już 12 tydzień
Melduję się ...nadal w dwu paku...
ale wiem i rozumiem, że już jest ciężko. Pamiętam siebie sprzed prawie dwóch lat, jakoś gorzej właśnie poprzednią ciążę znosiłam... i kurna jak ja już chciałam rodzić na tej końcówce i jak mnie do szału doprowadzało to czekanie... także wytrzymasz jeszcze trochę, już naprawdę niedaleko :)

ja przytulam Ciebie i trzymam kciuku za szybkie rozwiązanie :)bananowcu, powinnam iść za Twoim przykładem i też rozstać się z wątkiem, ale jest mi strasznie trudno, to chyba kwestia sentymentu Może kiedyś spotkamy się tu znów ! Wszystkiego co najpiękniejsze w macierzyństwie Ci życzę !

Maria to ze niema objawow nie znaczy ze nie urodzisz lada dzien.
a dzień czy dwa po porodzie miałam ochotę spakować Miśka z powrotem do brzucha

Jak dobrze znam to uczucie 
to jeszcze lepiej :) :)

ehh nie ma co sie oszukiwac z enie kiedy dzieci w 35tyg rodza sie zdrowsze jak te w 37tyg no rozne sa sytuacje
ja poprostu chcialabym np od 37tyg skierowanie miec przy 'dupie' na okreslony dzien w 39tyg.. w razie wu jakby bylo cos wczesniej

ZA NIC...
Stąd moje marzenie aby lada chwila się rozpakować...
na PRAWDĘ TEGO MI TRZEBA ...

szacun JA OD 40 TYG CIĄŻY chyba będę gryzła ze złości... 

u Ciebie chociaż czop odszedł u mnie kompletna cisza...
myslalam ze tylko moj lekarz pozegnal sie ze mna w polowie 38 tc... zawsze myslalam ze ciaze prowadz sie do konca
Ja dopijam kawkę zbożową,kończę babeczkę i śmigam z psiurem na spacer do lasu zaczerpnąć troszkę wit.D w naturalnej postaci

.Dzis sama siebie nie poznaje taka jestem spuchnieta na twarzy.
Pewnie się posypiemy wszystkie na raz ;p
Na czczo mam 83 (czyli w normie), a po 2h 47.