Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Oczywiście martwię się niesamowicie. Mam dość już zamartwiania się. Zawsze coś się znajdzie, co nie jest w normie. Jestem tym zmęczona psychicznie :( Czuję, że jak jeszcze coś na mnie spadnie, to chyba oszaleję, będę siedzieć i płakać chyba.
Może wystarczy ograniczyć cukry???
sardynka jeśli chodzi o podwyższoną glukozę to nie zależy ona od tego czy jesz słodkości czy nie (owszem słodkości zdrowe nie są), ale wynik może wskazywać na to, że Twój organizm nie radzi sobie z przetwarzaniem węglowodanów, które są wszędzie
Wszystko porobiłam już na tzw bieżąco bo chciałam aby było na tip top jak pojadę rodzić... a tu cisza
wicie gniazdka oznaka porodu, sprzątanie- oznaka porodu, złość, zmęczenie frustracja- oznaka porodu.......
ehhh już w nic nie wierzę wicie gniazdka oznaka porodu, sprzątanie- oznaka porodu, złość, zmęczenie frustracja- oznaka porodu....... WIĘC JA JESTEM KOSMITKĄ... Bo ostatnie dwa tygodnie mam same oznaki porodu tylko samego porodu nie ma
Do tego jak nie urodzę dziś w nocy ba najpóźniej jutro, to już młody musi do poniedziałku posiedzieć bo mamy w niedzielę spotkanie przed chrztem no
i po raz kolejny sprawdza się, że nasze plany nijak się mają do rzeczywistość
Penny wydaje mi się że forum jest po ty by się wyżalic a nie cukrowac
Żanetta dla mnie boginią była swojego czasu nasza forumowa Madziauk
No jakoś nie doczytałam...może coś ominęłam... a osoba o której piszesz...no cóż nie byłam chyba jeszcze wtedy na forum i nie czytałam...SZACUN na prawdę...
Mam nadzieję, że się nie obrazisz za moje słowa
ądziłam, że forum jest po to aby móc pisać o swoich prawdziwych, realnych odczuciach, uczuciach i emocjach..., które mam prawo wyrażać, a tym bardziej czuć