Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Natalia ja jestem cala i zdrowa....

W każdym razie jak kichnęłam to myślałam, ze mi bok rozerwie!

Wolałabym już jechać na porodówkę..

Trzeba być dobrej myśli.
wstępne nt też wyszło niskie, ale mój gin specjalnie nie wczuwał się w pomiary bo w pt mam genetyczne u jego kolegi - genetyka 
a tak poważnie to niech Jagódka jeszcze siedzi,będzie dobrze 

Kurde jednak jeśli chodzi o odpoczynek, to w drugiej ciąży jest go zdecydowanie mniej, gdy ma się dziecko - szczególnie małe, które wymaga wiele uwagi, źle śpi i nie potrafi się sobą jeszcze do końca fajnie zająć... U nas na szczęście nocki lepsze, coś tam niby śpię 
I proszę 39 tydzień skończony. Jednak często tak jest, że babeczki się boją lekarze straszą skróconą szyjką, a jak przyjdzie co do czego, to jeszcze po terminie rodzą
No ale trzymam kciuki, żebyś jednak tego 4o tygodnia nie przekroczyła 
Wczoraj praktycznie cały wieczór bolało mnie co chwile podbrzusze, cisnęło w dół. Myślałam, że coś się zaczyna, ale niestety wyciszyło się wszystko. Czy te bóle zwiastują rychły poród, czy jeszcze kupa drogi przed nami ?

Ale najważniejsze, że młodsze znosi to chyba dobrze (a przynajmniej nie daje mi żadnych sygnałów, że coś jest nie tak) no i modlę się tylko, żeby takie samopoczucie utrzymało mi się do końca ciąży (tzn. żeby szyjka dobrze trzymała, bo przy porodzie pękła i była szyta
)