Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No a co do drugiej ciąży to ja mam jeszcze o tyle kiepsko, że Misiek niechodzący i wszędzie muszę go nosić...no i o dogadaniu się też nie ma mowy Ale najważniejsze, że młodsze znosi to chyba dobrze (a przynajmniej nie daje mi żadnych sygnałów, że coś jest nie tak) no i modlę się tylko, żeby takie samopoczucie utrzymało mi się do końca ciąży (tzn. żeby szyjka dobrze trzymała, bo przy porodzie pękła i była szyta )
PENNY masz racje w pierwszej ciazy moglam leżeć plackiem gdy tylko mialam na to ochote moglam isc na spacer albo robic inne rzeczy teraz nie ma tak fajnie musze wszedzie zabrac ze soba małą...
Witam:)
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie---ide dzis do szpitala.Jestem juz 3 dni po terminie,podnioslo mi sie cisnienie a do tego jestem chora i ledwo zyje.
mnie teraz wszystkie nieprzyjemne dolegliwości ciążowe dopadły i przez nie nie wyobrażam sobie porodu, ale co zrobić...
Penny Miałaś rację, że często zdarza się tak, że i tak kobieta dociąga do terminu, a nawet jest w stanie przenosić. no nic trzeba się z tym pogodzić i cieszyć się ostatnimi kopniakami Co do tarczycy, też mam niedoczynność i teraz biorę cały czas Euthyrox 125. Sama pamiętam jak miałam przepisane mnóstwo leków, gdy było to zagrożenie przedwczesnym porodem, też mnie przerazało, ale czego nie zrobi sie dla maluszka. U Ciebie na pewno szybko się wszystko poprawi.
No i jeszcze jedna informacja, gdyby kogos interesowała - wczoraj zaczął odchodzić mi czop :)
Pani ginekolog powiadomiła mnie, że 60% pierworódek przenosi ciążę, więc już się przestałam spinać i niech się dzieje co chce i kiedy Trzeba cierpliwie czekać :)
A masz kogoś do pomocy czasem, czy siedzicie ciągle sami z Miśkiem ? I kurka pękła Ci szyjka ? nie że popękałaś na zewnątrz ? Kurde to tym bardziej zaciskam kciuki, żeby było wszystko ok do samego końca :):):)
czas zapiernicza.
W 12 tygodniu taki duży procent ? Super chyba jakiś gin i sprzęt co nie ? No i tętno się sprawdziło
moja miała tętno 140 zawsze :)
wg mnie wiekszosc dzieci ok 12tg ma tetno ok 160