Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
choroba się pojawiła i rozwijała to myślałam, że coś mi pomoże, ona tylko popatrzyła i powiedziała "no w ciąży to ja Ci nic nie dam, polecam babcine sposoby ....itd"

Heh witam
Zastanawiaja mnie te kontrole w zusie ....ze kontrolują kobiety w ciąży ja rozumuem kontrolę yych co sciemnisja ale ciąży raczej sciemnic się nie da bo wrazie jsk cis pójdzie nie tak to jest wypis ze szpitala czy katta ciąży i zsden lekarz na sciemnia nie nie pojdzue bo pojdzie siedzuec albo odbiora mu uprawnienia
[/url
[/url]

No jak ktoś jest pazerny na kase choc dla mnie glupota jest isc do pracy i placic zus od 6000 zeby pitem sobie to odbic i odkuc bo muszę midc wozek za 5000 nieogarniam tego ....najniższa krajia juz nie wystarcza
[/url
[/url]

Spokojnej ciąży życzę, a te bóle w podbrzuszu są całkiem normalne, więc się nie przejmuj :*majulek, hopefully, volvic widze ze maluszkom u was mega dobrze ze nie chca wychodzic...
No jak ktoś jest pazerny na kase choc dla mnie glupota jest isc do pracy i placic zus od 6000 zeby pitem sobie to odbic i odkuc bo muszę midc wozek za 5000 nieogarniam tego ....najniższa krajia juz nie wystarcza

a ja nie wytrzymam do piatku bo mam USG polowkowe...:)
bo prosiłam księgową by to przekalkulowała
prawda jest taka ze ZUS czy inne instytucje maja nas w dupie, więc niestety ale trzeba sobie radzić i kombinować. Taka jest prawda ! Ja mam opłacane wszystkie składki i co dostałam skierowanie do endo bo wyszło mi brzydkie tsh, od grudnia latalam po szpitalu (oczywiście zapisy na 2015) i co musiałam iść prywatnie (150zl lżejsza ) i nikt sie tym nie przejmuje. Więc sami zmuszają nas do kombinowania

od rana rycze ... bo kufa dlugopis nie chcial mi pisac na zaproszeniu ... bo maz zmywarke wlaczyl przed praca , a przeciez chcialam zeby posiedzial z nami...bo nie mam sily i chodze na czworaka :(bo juz mnie wszystko wkur....