Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
choroba się pojawiła i rozwijała to myślałam, że coś mi pomoże, ona tylko popatrzyła i powiedziała "no w ciąży to ja Ci nic nie dam, polecam babcine sposoby ....itd"
Heh witam
Zastanawiaja mnie te kontrole w zusie ....ze kontrolują kobiety w ciąży ja rozumuem kontrolę yych co sciemnisja ale ciąży raczej sciemnic się nie da bo wrazie jsk cis pójdzie nie tak to jest wypis ze szpitala czy katta ciąży i zsden lekarz na sciemnia nie nie pojdzue bo pojdzie siedzuec albo odbiora mu uprawnienia
No jak ktoś jest pazerny na kase choc dla mnie glupota jest isc do pracy i placic zus od 6000 zeby pitem sobie to odbic i odkuc bo muszę midc wozek za 5000 nieogarniam tego ....najniższa krajia juz nie wystarcza
majulek, hopefully, volvic widze ze maluszkom u was mega dobrze ze nie chca wychodzic...
No jak ktoś jest pazerny na kase choc dla mnie glupota jest isc do pracy i placic zus od 6000 zeby pitem sobie to odbic i odkuc bo muszę midc wozek za 5000 nieogarniam tego ....najniższa krajia juz nie wystarcza
a ja nie wytrzymam do piatku bo mam USG polowkowe...:)
od rana rycze ... bo kufa dlugopis nie chcial mi pisac na zaproszeniu ... bo maz zmywarke wlaczyl przed praca , a przeciez chcialam zeby posiedzial z nami...bo nie mam sily i chodze na czworaka :(bo juz mnie wszystko wkur....