Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie do tych które robią sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe i/lub biorą leki przeciwzakrzepowe. Od czasu do czasu pojawia się u mnie bardzo malutkie plamienie. Ostatniej nocy ok 01.00 było tego trochę więcej i nie powiem żebym się nie wystraszyła. Kiedyś lekarz w szpitalu mówił że to po lekach przeciwzakrzepowych. Czy któraś z Was też tak ma?
No cóż taki urok końcówki
Staram się odpoczywać ile się da, tak jak lekarz mi kazal, ze względu na lekkie rozwarcie.Aczkolwiek Mikołaj po usunieciu migdalow siedzi ze mna w domu w tym tyg. bo ma zakaz pojscia do przedszkola, wiec z tym odpoczywaniem pewnie będzie róznie z nim, bo niby samodzielny ale non stop woła po cos
Na ostatniej wizycie miałam tez pobierany wymaz na obecność paciorkowaca, więc koło środy wybiorę wynik i dam znac. Z Mikołajem miałam paciorka, wiec i tym razem się spodziewam
no i nie ukrywam, ze lekka adrenalina już jest

Kasiakuzniki a jak twoja dzisiejsza wizyta?
[/url]
[/url]
Kasia mi sie wydaje ze przy poprzednich naszych ciazach lista konczyla sie na numerze 68 wiec teraz i tak nie jest źle :)
kurde leżę z chłopakami w łóżku i jest mi dobrze, aż sie nie chce wstawać i zaczynać pracowitego dnia.