Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeMay 18th 2014
     permalink
    Haniutka: Mam pytanie do tych które robią sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe i/lub biorą leki przeciwzakrzepowe. Od czasu do czasu pojawia się u mnie bardzo malutkie plamienie. Ostatniej nocy ok 01.00 było tego trochę więcej i nie powiem żebym się nie wystraszyła. Kiedyś lekarz w szpitalu mówił że to po lekach przeciwzakrzepowych. Czy któraś z Was też tak ma?

robięte zastrzyki od meisiaca i nie plamię nic
    --
    •  
      CommentAuthorYvoonne
    • CommentTimeMay 18th 2014
     permalink
    Ja tez nie plamię, wcześniej brałam clexane bez przerwy przez ok 3 mce. Nigdy mi się nie zdarzyło plamienie, ale słyszałam, ze są takie przypadki.
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
    • CommentTimeMay 19th 2014
     permalink
    Jak by któraś dziewczyna była zainteresowana ciuchami ciążowymi to zapraszam :)
    http://olx.pl/oferta/tanio-mega-paka-ciuchy-ciazowe-h-m-spodnie-spodnice-bluzki-CID87-ID5Xo2h.html
    --
    • CommentAuthorKatiziie
    • CommentTimeMay 19th 2014 zmieniony
     permalink
    jak tam nasza czołówka? aktualizuje liste dopisuje leoncja.

1. Kakai - 23.05.2014 (chłopiec)
    2. Ewa1406 - 27.05.2014 (dziewczynka)
    3. zelkowa - 03.06.2014 (chłopiec)
    4. Szpilka27 - 05.06.2014 (dziewczynka)
    5. Evey84 - 10.06.2014
    6. jagoda_88 - 16.06.2014(chłopiec)
    7. justyn-rz - 25.06.2014 (chłopiec)
    8. P_Madzia - 28.06.2014 (chłopiec)
    9. Jaheira - 29.06.2014 (dziewczynka)
    10. PENNY - 1.07.2014 (dziewczynka)
    11. Karoolka - 8.07.2014 (dziewczynka)
    12. malgorzatka82 - 9.07.2014, 12. doti28 - 9.07.2014
    13. montever - 14.07.2014 (dziewczynka)
    14. Ariella - 18.07. 2014 (dziewczynka)
    15. Dii - 20.07.2014 (dziewczynka)
    16. AniaaaaaaaaM84 - 21.07.2014 (chłopiec)
    17. Anka80 - 22.07.2014 (dziewczynka)
    18. Katiziie - 25.07.2014 (dziewczynka)
    19. KasiaTasia - 27.07.2014
    20. Jolcia1984 - 31.07.2014, 20. skapula 31.07.2014 (chłopiec)
    21. helva - 03.08.2014 (niespodzianka)
    22. Anecia84 - 09.08.2014 (dziewczynka)
    23. endodar - 10.08.2014 (chłopiec)
    24. Magdzikk10 - 14.08.2014 (chłopiec)
    25. Wredi - 18.08.2014 (chłopiec)
    26. bilia- 25.08.2014 (dziewczynka)
    27. Osinek - 04.09.2014 (chłopiec) , 27. magiczka - 04.09.2014 (chłopiec)
    28. AgulkaQulka - 05.09.2014 (dziewczynka)
    29. KatekMuc - 09.09.2014 (chłopiec)
    30. dagus84 - 10.09.2014 (chłopiec)
    31. sardynka85 - 18.09.2014 (dziewczynka)
    32. leoncja - 01.10.2014 (chłopiec)
    33. motylek_ola - 19. 10.2014
    34. annie128 - 29.10.2014
    35. marylove - 4.11.2014
    36. Klementynaaa -06.11.2014
    37. biri - 08.11.2014
    38. Pandora1 - 10.11.2014
    39. Yvoonne - 20.11.2014
    40. milka1984 - 21.11.2014
    41. dynamitka - 24.11.2014
    42. endzi91 - 26.11.2014
    43. Ola - 01.12.2014
    44. mkd - 8.12.2014
    45. Haniutka - 11.12.2014
    46. marzenka1303 - 13.12.2014
    -- [url=https://www.suwaczki.com/][/url
    •  
      CommentAuthorjustyn-rz
     permalink
    O Boże dziewczyny czuję się fatalnie,tzn. ciężki jest żywot słonicy. Ciężko strasznie, zadyszka non stop, na dodatek młody uciska chyba już na wszystkie organy, do wc latam co 5 min, cokolwiek zjem łapie mnie zgaga, a od jedzenia to już w ogóle mnie odrzuciło, jem bo muszę i to w małych ilościach, bo tylko cos skubnę czuję się najedzona. Całe szczęście, że spać przynajmniej mogę dobrze:bigsmile: No cóż taki urok końcówki:wink: Staram się odpoczywać ile się da, tak jak lekarz mi kazal, ze względu na lekkie rozwarcie.Aczkolwiek Mikołaj po usunieciu migdalow siedzi ze mna w domu w tym tyg. bo ma zakaz pojscia do przedszkola, wiec z tym odpoczywaniem pewnie będzie róznie z nim, bo niby samodzielny ale non stop woła po cos:wink: Na ostatniej wizycie miałam tez pobierany wymaz na obecność paciorkowaca, więc koło środy wybiorę wynik i dam znac. Z Mikołajem miałam paciorka, wiec i tym razem się spodziewam:confused: no i nie ukrywam, ze lekka adrenalina już jest:shocked:

Suwaczek z babyboom.plSuwaczek z babyboom.pl
    • CommentAuthorjagoda_88
     permalink
    dzień dobry :)
    u mnie 6 miejsce... coraz więcej myśli, zastanawiania się i pragnień by wszystko było dobrze. codziennie mam sny związane z rozpoczęciem porodu, dziś np. mi wody odeszły w śnie :D
    ponadto dziś rozpoczynamy 36 tydzień! na 13:30 KTG, za tydzień wizyta u gin.
    ogólnie samopoczucie ok, trochę ciężko, mały chyba coraz niżej bo ciągle do wc latam :D
    a jak reszta mamusiek?

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorOsinek
     permalink
    Z jednej strony Wam współczuję dziewczyny z drugiej ogromnie zazdroszcze.... jak pomyśle ze przede mną jeszcze tyle tygodni.... Trzymajcie się na końcówce :)
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Mnie ostatnio strasznie meczy wchodzenie po schodach... jak jakis słon sie wlokę a jak juz dojde na to pierwsze pietro (tak tak tylko pierwsze) to mam zadyszke jakbym biegla z 5 km... niby jeszcze brzuch nie jest jakos bardzo duzy ale juz mi coraz ciezej... jutro mam wizyte ciekwe jak tam moj wynik krzywej cukrowej(jak bede musiala to wypic jeszcze raz to sie chyba załamie) ciage jestem zmeczona nie mam sily na nic... ale mam smaka na zupe ogorkową wiec ide robic:D
    I moge sie pochwalic ze mam w domu gadającą i odpieluchowaną corke:)
    •  
      CommentAuthorLibra1610
     permalink
    Witam wszystkie przyszłe mamusie :) miło się Was jeszcze czasem czyta. Póki co krążę między wątkami i się nigdzie nie udzielam, bo się nie mogę odnaleźć na wątku niemowlęcym, a tutaj już nie pasuję ;)

Macierzyństwo jest piękne, ale doceniajcie też te chwile spokoju, ktorymi teraz się cieszycie, zwłaszcza jeśli to Wasza 1 ciąża ;)

i polecam ten filmik:
    Co prawda po ang, ale słownictwo nie jest jakieś trudne
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Libra co racja to racja chwile spokoju sa bardzo wazne, ale tylko jesli to pierwsza ciaza bo w moim przypadku chwila spokoju jest tylko jak Maja spi albo jest pod opieką babci... inaczej u mnie w domu nie ma spokoju hehehe. Nikt Cie nie wygania mozesz z nami zostac ciesz się coreczką bo czas tak szybko leci...
    •  
      CommentAuthorYvoonne
     permalink
    Osinek przede mną to dopiero kupa czasu :/ Dzisiaj tez mam gorszy dzień bo pobolewa mnie brzuch i czuje jakieś uklucia jakby skurcze z jednej strony.... I nie wiem czy to normalne czy nie normalne.... ehhh
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    A ja melduje sie z IP. Lekarce nie podobało sie, ze mała na ktg mało sie ruszala i mnie tu wysłała.
    Jak mnie odeślą po badaniu, to w czwartek znów ktg w Medicover, ale wtedy już mój gin bedzie.
    Dziś już nawet sie nie denerwuje... Liczę na to, ze na USG wyjdzie wszystko ok. Póki co leżę pod ktg.
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Kariziie zapewnial cię ze przy trzecim dziecku chwile spokoju docenisz jeszcze bardziej:).

ja dzis pierwszy raz od 100lat nie mialam rano na glowie ani pacjentow ani dzieci poswiecilam ten czas na ogród a teraz jestem tak zmeczona(chyba sloncem)ze najchetniej poszlabym spac:(tymczasem siedze w metrze i pędzę do pracy gdzie zapowiada sie męczące popołudnie
    --
    •  
      CommentAuthorkamil80
     permalink
    Hej! Jestem po 210 zastrzykach Clexane, przyjmuje od owulacji, Aspirin Cardio brałam do 28 tygodnia ciąży, nie krwawiłam ani nie plamiłam, koagulologie miałam prawidłową, teraz mam bardziej zakrzepową , więc dawka Clexane została zwiększona. Może warto sprawdzić w laboratorium jak się ma układ krzepnięcia. Pozdrawiam!
    •  
      CommentAuthorKaroolka
     permalink
    Ewa trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :)
    Mnie dopadła taka zgaga, że bleee.... :( Mam nadzieje, że to przejściowe i że nie będę musiała męczyć się tak do porodu. Jedyny plus - pogoda piękna, truskawki już są :) zjem ich chyba tonę (a później pewnie będę cierpieć ;-))
    Miłego dnia Mamusie :)
    --
    •  
      CommentAuthorYvoonne
     permalink
    Uważajcie na te pierwsze kupne truskawki.... My się w zeszłym roku tak zatrulismy ze mało brakowało a skończyłoby się na odwodnieniu :/
    W tym roku czekam aż będą swoje ;)
    --
    • CommentAuthorKatiziie
     permalink
    Ja mam na dzialce swoje truskawki;)
    •  
      CommentAuthorYvoonne
     permalink
    Moi rodzice też mają swoje, pyszne, niepryskane... Juz się doczekać nie mogę :)))))
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Puścili mnie do domu.
    Ktg ok. USG tez - Łożysko ok, mała wazy tak 3000-3200g i jest bardzo nisko (normalnie prawie po pip&@ mi jeździli USG żeby głowę zmierzyć). Szyjka zamknięta, z tylu.
    Jest szansa, ze w środę w przedszkolu sie pojawie ;)
    W czwartek idę na ktg do Medicover do mojego gina już.
    --
    • CommentAuthorjagoda_88
     permalink
    a ja melduję się po KTG. położna mówiła, że coś zaczyna się dziać i za dwa tyg. może mnie ruszyć bo na zapisie widać skurcze przepowiadające :) zobaczymy co za tydzień powie moja gin. po kolejnym KTG i badaniu :)

Suwaczek z babyboom.pl
    • CommentAuthorkarolciat
     permalink
    U mnie też po powrocie z pracy jakieś pojedyncze napięcia brzucha, coś jakby skurcz. Ze dwa - trzy razy się zdarzyło. I takie jakby ciągnięcie w dole brzucha.
    Mam nadzieję, że to ze zmęczenia.
    I że dotrwam niespanikowana do wizyty w sobotę...
    I zaczęłam jeszcze więcej biegać do toalety, choć myślałam, że to już niemożliwe :)
    Do tego mam lekkie zaparcia i wzdęcia, może to wszystko się w tym moim brzuchu kumuluje i stąd te odczucia?
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Ewa a powiedz mi od którego tyg. gin w Medicover zleca ktg? Bo ja też tam chodzę i tak się właśnie zastanawiam...
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    Ewa no to super, że wszystko ok

Milka miałaś dzisiaj te wyniki pappa?
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    witajcie,
    Ciasto - wielkie gratulacje!!
    mialam wynik testu pappa i o dziwo wyszedl dobrze tzn sam test dal ryzyko niewielkie (ok 1:1000) ale dodajac moje nt 2,7 wyszlo ryzyko srednie 1:450... i szczerze nie wiem co robic, czy robic amnio... jutro jade do szpitala gdzie sie mialam na nie zapisac, jest spotkanie z lekarzem wiec moze on mi rozwieje watpliwosci. najchetniej chcialabym zeby mi tam zmierzyli nt, bo wg mnie pomiar wczesniej mogl byc bledny. zobaczymy co powiedza w szpitalu bo waham sie okrutnie czy robic amnio bo to zawsze ryzyko 1% poronien ....
    -- [/url]
    • CommentAuthorjagoda_88
     permalink
    Ja mam robione KTG raz w tygodniu od 28 tygodnia ciąży ze względu na moją cukrzycę ciążową.

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    U mnie gin zleca po 37tc pierwsze ktg.
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Kasiakuzniki a jak twoja dzisiejsza wizyta?
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    Kurcze tak patrze ze wczesnie macie te ktg u nas jeśli sie nic nie dzieje to 1ktg jest robione dopiero w dniu terminu porodu.
    --
  1.  permalink
    Ja ktg mialam w szpitalu jak poszlam z bolem w dolnej parti brzucha w 36 tyg (okazalo sie, ze mialam zapalenie pecherza) a pozniej w dniu porodu. Lekarz na wizycie mi sprawdzal czy serduszko pieknie bije czyms podobnym do usg ale nie mialo monitora.
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    mkd: Kasiakuzniki a jak twoja dzisiejsza wizyta?

właśnie wpadam napisać:)
    wszystko jest dobrze maluszek ma już 2.54cm wyprzedza suwaczek o 3 dni ale Milka też tak szybko rosła i rośnie nadal:P
    macica szyjka ekstra ogólnie super fajnie wyszłam dziś od gin z OGROMNYM bananem :) dzidziuś to już taki człowieczek ręce nogi rączkami głaskał się po buzi no ekstra widok:)
    także mogę się dopisać do listy termin z OM 22.12:P
    więc mogę zająć zaszczytne ostatnie miejsce:D:D:D
    --
    •  
      CommentAuthorsardynka85
     permalink
    Milka no to dobrze, że pappa wyszła ok...w ogóle czytałam gdzieś, że czasem nt jest większe kiedy matka przechodzi infekcję a Ty chyba chora byłaś?
    Też nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...może faktycznie jeszcze jedno usg i pomiar hmmm
    --
    • CommentAuthorskapula
     permalink
    Jagoda88, a chodzisz na wizyty prywatnie, czy w ramach NFZ.
    Ja też mam cukrzycę ciążową, ale lekarz nie zalecił mi jeszcze wykonania KTG.
    -- [/url][/url]
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    sardynka85: Też nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu...może faktycznie jeszcze jedno usg i pomiar hmmm

ja też bym jeszcze raz sprawdziła dla spokoju..
    a pappa super wyszedł czekam na wieści co Ci w szpitalu powiedzą!
    --
    •  
      CommentAuthormilka1984
     permalink
    kasiakuzniki - super ze twoja dzidzia pieknie rosnie i ze wszystko w porzadku
    u mnie usg wchodzi w gre tylko w szpitalu jak jutro pojde i to zalezy od ich dobrej woli. Bo z dnia na dzien dostac sie do kogos bardzo dobrego nie ma szans. wiec jak zrobia usg i bedzie nt mniejsze to nie robie amnio, ale jak nie zrobia pomiaru to chyba amnio zrobie. a chora bylam, ale dwoch lekarzy powiedzialo ze to nie ma znaczenia....
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    milka jak test PAPPA wyszedł ok, to koniecznie zrób dodatkowe badanie USG u jakiegoś dobrego specjalisty raz jeszcze... amnipunkcja to już badanie inwazyjne, grozi powikłaniami itp, po co ryzykować?
    Nawet jakbym miała zapłacić za dodatkowe USG to bez niego na pewno do badań inwazyjnych bym nie podeszła.
    ====
    Chociaż tak szczerze, ja w ogóle zdecydowałam, że nie będę robić prenatalnych badań, ale to już jest indywidualna decyzja i podejście każdej z nas, więc do niczego absolutnie nie namawiam.
    --
    • CommentAuthorjagoda_88
     permalink
    skapula, ja chodzę do lekarza na kasę chorych. Kiedy byłam w Poznaniu w poradni diabetologicznej otrzymałam taką informację do podpisania o tym, że od 30 tyg. ciąży będę poddawała się badaniu KTG raz w tyg., a po 35 tyg. dwa razy w tyg. (razem z moją gin. zadecydowałyśmy, że skoro zapis jest ładny to pozostajemy przy badaniu raz w tyg.). Ponadto od 28 tyg. ciąży dwa razy dziennie liczę ruchy maleństwa (również zalecenia poradni diabetologicznej). O wszystkich zaleceniach powiedziałam mojej gin. i ona się do nich dostosowała :) Nie olała sprawy, co mnie bardzo cieszy :)

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorDorit
     permalink
    milko trzymam kciuki by powtorka badania usg okazała się dobra! pewno ze warto powtorzyc badanie!
    u mnie tez ktg robili w dniu terminu porodu, wczesniej nie bylo potrzeby. ale co lekarz i co pacjentka to inne wskazania.:)

Dii i warszawianki z calego serca polecam swietna dr robiacą usg dr Anne Radzikowską
    przebadała córkę na wszystkie strony, specjalizuje sie w sercu, a u nas byla pępowina ciensza wiec zwiekszone ryzyko, ale chwala Bogu wszystko bylo ok.
    na nfz przyjmuje przy Agatowej, a prywatnie w babka medica( 200 pln) nam nie zalezalo na 3 D wiec akurat na tym sienie znam
    dostalismy plyte z badania oraz pare fotek trijwymiarowych ;)
    --
    •  
      CommentAuthordynamitka
     permalink
    DZiewczyny czy bolał was kark w I trymestrze ?
    Mnie boli juz jakiś czas i cos przestać nie chce :(((
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Ewa to dobre wiesci, to czekamy dalej:-) no i jak nasze dzieci szly tak samo wagowo to pewnie i moj wazy tyle:-)
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    Dorit ja byłam na USG na Agatowej, ale u innej lekarki, również bardzo polecam (dr. Katarzyna Jalinik), cała klinika jest nastawiona na specjalistyczne USG z wykrywaniem wad serca itp
    Bardzo dobre podejście do pacjentek i ich partnerów...nawet tych marudnych jak mój :-)
    --
    •  
      CommentAuthordoti28
    • CommentTimeMay 20th 2014
     permalink
    Ja mam ktg od 27 tyg. Ale wiem ze jesli to ciaza z komplikacjami to robia juz od 22 nawet. Ja mam jutro :/ nieelubie tej maszyny bo dla mnie to mordega lezec przez 40 min zcisnieta guma czuje sie wtedy jak w imadle
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    o mkd! ja chodzę na łucką i za 2 tygodnie mam usg ostatnie. Może się do niego wybiorę tylko sprawdzę kiedy przyjmuje! Dzięki! :)
    •  
      CommentAuthorVolvic
     permalink
    Ciasto - olbrzymie gratulacje ! Zazdroszcze szybkiego porodu, ja rodzilam 11 godzin, a bole parte trwaly 25 min ! Jednak i tak porod wspominam jako cos mistycznego. Cudowne uczucie. Kazda kobieta powinna tego doswiadczyc ;) chocoaz nie powiem, po 3 godzinach stwierdzilam, ze Dzien Matki powinien byc obchodzony conajmniej raz w miesiacu.

Ja ktg mialam robione od 30 tygodnia.

Powodzenia dla wszystkich brzuszkow!;)
    --
    •  
      CommentAuthordynamitka
     permalink
    Żadna nie miała takich boli karku ?
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    A ja będę warszawiakom polecać dr Makowskiego z ul łuckiej co to na codzien siedzi w podziemiach sw. Zofii :)uwielbiam tego gościa i ciesze sie ze za tydz go zobacze.

Kasia mi sie wydaje ze przy poprzednich naszych ciazach lista konczyla sie na numerze 68 wiec teraz i tak nie jest źle :)zresztą jak wczoraj patrzylam to pierwsza polowa urodzi jeszcze w lipcu. Jakoś podejrzanie Malo dzieci jest na ta druga polowe roku.

kurde leżę z chłopakami w łóżku i jest mi dobrze, aż sie nie chce wstawać i zaczynać pracowitego dnia.
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    mkd:
    Kasia mi sie wydaje ze przy poprzednich naszych ciazach lista konczyla sie na numerze 68 wiec teraz i tak nie jest źle :)

hehe jak nie dłuższa była wtedy lista;)
    ale mi ostatnie miejsce nie przeszkadza
    -
    mkd: kurde leżę z chłopakami w łóżku i jest mi dobrze, aż sie nie chce wstawać i zaczynać pracowitego dnia.

ja obudziłam się po 5 wstałam głodna już przed 7 zjadłam posiedziam na kompie Milka się przebudziła ale zasnęła i wstała teraz a ja dospałam jeszcze od 8 do 9 :D:D ale mdłości męczą mnie od rana do nocy... a wieczorami to jestem mega zamulona kręci mi się w głowie i jest mi źle... nie wymiotuję ale nie wiem czy bym nie wolała zwymiotować i poczuć ulgę:( z Milenką nie było mi nic prócz senności
    --
    •  
      CommentAuthorleoncja
    • CommentTimeMay 20th 2014 zmieniony
     permalink
    Witajcie przyszłe Mamuśki :)
    Kati - dziękuję za dopisanie na listę. Przeglądałam ją i widzę, że dużo Raków i Lwów będzie :) Urodzajny lipiec się szykuje ;)
    Ja jestem w II trymestrze i uważam, że to wspaniały czas: mdłości za nami, brzuszek jeszcze nie przeszkadza bardzo, forma fajna, wygląd tez nie taki straszny ;) Zobaczymy, co będzie, jak przyjdą upały??? i akurat 3 trymestr.
    To prawda, że trzeba wypoczywać, jeśli ktoś ma taka możliwość, ile się da :) Czy jest ktoś, kto ma zamiar rodzic w Krakowie ?
    Pytanie do dziewczyn, które mają termin na jesień (wrzesień, październik). Kupujecie wózek 3 w1 ? Czy tylko gondola, bez modułów ? Różne opinie czytam i słyszę. Wiele osób radzi fotelik do auta kupić jednak sprawdzonej marki, atestowany, a wersje spacerową na wiosnę-lato dopiero.
    Pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę wszystkim.
    miłego dnia, Leo.
    Suwaczek z babyboom.pl
    • CommentAuthorendzi91
     permalink
    hej dziewczyny mam pytanie jestem w 12 tyg ciazy i od 2 dni nie odczuwam juz sennosci nie wiem czy to normalne?niby w tym czasie dolegliwosci ciazowe przechodza jak myslicie?
    -- p:
    • CommentAuthorjagoda_88
     permalink
    mi też to minęło, tylko nie pamiętam w którym tygodniu. prawdopodobnie przechodzisz teraz ten najlepszy moment w czasie ciąży, kiedy nudności minęły, senność odeszła i jesteś pełna energii :) korzystaj póki możesz bo później gorsze samopoczucie znowu powróci ;)

Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorPandora1
     permalink
    endzi91: niby w tym czasie dolegliwosci ciazowe przechodza jak myslicie?

Mi przeszły parę dni temu, ale tak nagle - wszystko minęło z dnia na dzień. Teraz czuje się tak super, że aż trochę mnie to stresuje. Zakupiłam detektor tętna i jak łapię schizę to podsłuchuję szkraba :) Wszystko brzmi ok :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.