Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja będę warszawiakom polecać dr Makowskiego z ul łuckiej co to na codzien siedzi w podziemiach sw. Zofii :)uwielbiam tego gościa i ciesze sie ze za tydz go zobacze.
Za to ostatnie usg, że nie jestem zadowolona, to idę jeszcze raz zastanawiałam się nad Makowskim albo Salam Salti na Pradze. No i do jednego się nie mogłam dodzwonić a do drugiego od razu i dzisiaj idę na usg
Trafiło na Salama Salti, ale też go polecam bardzo
pij sobie na hemoglobinę napar z roiboosa i pokrzywy . Ja piję od początku ciąży, chociaż teraz już rzadziej, bo jakoś zapominam... w każdym razie wyniki mam wzorowe, a hemoglobinę po srodku normy, a niczym nie suplementowałam ani razu :)

mam nadzieję, że zejdzie mi to do jutra i że to jednorazowe. 

morfologia stoi w miejscu jest 11,3

a najgorsze jest to ze glukoza na czczo wyszla mi 95 i to jest ponoc gorna granica

No i dziwi mnie fakt, że kilka dni temu łożysko miałam I stopnia, a dzisiaj już lekarz zaznaczył II stopnia...
teraz trzymam kciuki za amnio! musi być dobrze!!!
Następnym razem poproszę ją , żeby mi moje rozwarcie sprawdziła, bo gin dopiero za 1,5 tyg. A ja dziś zaczynam 36 tydz. i 9 miesiąc WOW
Z rana oddałam wózek, fotelik i materacyk firmie do prania i dezynfekcji, bo jakby nie było 2 lata na strychu przeleżały. Wczoraj ostatnie rzeczy na necie zamówiłam, dzis jeszcze po butelkę i smoczki podjadę i już wszystko z listy odhaczone będzie
Pranie i prasowanie w toku no i do szpitala po wynik paciorka jeszcze tez podjade. Jedyne co zostało to decyzja co do imienia, a w tej sprawie nie mogę się z m dogadać

A ja to się niedługo wykończę... Właśnie od lekarza wróciłam, mam bakteryjne zapalenie spojówek, wyglądam jak potwór, oczy mi ropieją, są opuchnięte i czerwone... :( Okulista przepisał krople z antybiotykiem i boję się je stosować :((( Chyba dziś jeszcze spróbuję przemywać jakimiś sztucznymi łzami, typu Biolan, a jak nie przejdzie, albo będzie gorzej, to dopiero te krople kupię... Masakra! Ehhh.... :(
Czy mieliście codziennie mdłości, bóle brzucha, bóle piersi ?

Właśnie od lekarza wróciłam, mam bakteryjne zapalenie spojówek, wyglądam jak potwór, oczy mi ropieją, są opuchnięte i czerwone... :( Okulista przepisał krople z antybiotykiem i boję się je stosować :(((
nogi wygladam jak Fiona
mi tez już stopy puchną, zwłaszcza w taką upalną pogodę jak dziś! chwała bogu , ze są japonki i sandały! ja wieczorem moczę stopy w chłodnej wodzie, potem wcieram żel chłodzący do stóp, a na koniec stopki w górę i leżę przed tv
jak na razie działa
dziwczyny rodzące w sierpniu i wrześniu szczerze wam współczuję