Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Super!!! Jaheira a pomagałaś jakoś jej się obrócić? Ja mam jeszcze 2 tygodnie na obrócenie i nie wiem co robić...
: Mam pytanie do Dziewczyn w I / II trymestrze... Też puchniecie przez tą pogodę?
strasznie mnie męczą te wysokie temperatury i ciśnienie mi skacze :/
bo zwyczajnie boli mnie brzuch i boje się, żeby nie przesadzić.
ma tak któraś ?
Penny spuchnięta twarz?pamietasz jak poprzednio byl jakiś,mit o rosnącym nosie przed porodem:).
A ten napar z roiboosa i pokrzywy to jakiś specjalny robisz/kupujesz ?
Na wizycie kontrolnej pani doktor powiedziała ze mam nisko obsadzona ciąże. Ja już sobie wyobrażam wypadające szyjek i inne takie nie wiem co to oznacza ma tak któraś ?
Dii a czemu 2 tyg?? moja 4 kg córka o długości 60cm obrociła się w 38 tyg. Fakt,ze zerwałam się na równe nogi w srodku nocy bo myślałam, ze mnie porozrywa , ale jak widać dała rade ;)
Dii, mój gin mówił,że dziecko ma do 35tc czas. Ale to nie oznacza,że jeśli się do tego czasu nie odwróci, to że tego nie zrobi już w ogóle. Ja jakoś szczególnie nie pomagałam, bo jestem mocno unieruchomiona z powodu dokuczliwego bólu spojenia łonowego.
U Ciebie z tego, co kojarzę, ciąża jest młodsza niż wskazuje na to suwak, więc macie jeszcze trochę czasu
Ale niepokój jak najbardziej rozumiem.
Dii, ja już miałam datę cesarki zaplanowaną, tak późno już było, szans na odwrócenie nie dawali w ogóle a tu niespodzianka :) Nawet nie czułam kiedy Misia fiknęła :) Spokojnie, wszystko będzie ok :)
Dii moja na ostatnim USG byla pupą w doł a gin na to ze ma jeszcze troche czasu zeby sie odwrocic wiec puki co czekamy do 3 czerwca na USG i zobaczymy...
Dii, moja siostra ma między obiema córkami podobną różnicę jak u ciebie będzie. Druga też była ułożona pośladkowo.
Nie chciała cesarki, jej prowadzący zaproponował jej obrót pod usg i w zależności od efektów albo oxy i sn albo cc.
Dzieki PENNY, czyli takie herbatki kupię i będę pić :)
pennulu a pokrzywe z za domu to wrzątkiem zalewasz i tyle bo akurat nie zdarzylam wczoraj skosić swojej:)
Dii, a Ty (a raczej Madzia) to macie jak dla mnie jeszcze kupę czasu, ja tam się na tym etapie w ogóle ułożeniem nie przejmowałam. Nie wiem czemu ci lekarze tak Cię straszą, przecież poród za min. 2m-ce.