Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sardynka, robiliśmy echo profilaktycznie, ja jestem przewrazliwiona i wolałam sprawdzić czy wszystko jest ok :)
)
      wykąpałam się i posmarowałam brzuszek balsamem bo zazwyczaj podczas tych czynności się rusz, zawiercił się raz i to delikatnie i dalej cisza. a jak pojadę na IP to nie będą chcieli mnie od razu w szpitalu zostawić? ;/
[/url
[/url]

Jak się położę, to przyjmuje jakieś kosmiczne kształty... Wzgórza i doliny ;) Obrzydliwie to wygląda. Najgorsze, że u mnie to dopiero po
a to ze masz nisko brzuch wynika z tego ze macica jeszcze sie nie rozciagnela do konca i nie masz jej jeszcze pod przepona, wtedy pewnie bedziesz narzekac ze ci sie trudno oddycha i ze adas kopie cie po zebrach, generalnie zawsze cos ale przeciez to wszystko fizjologia
To moja jest chyba odmienna! Rusza się non stop aż czasem boli.

cieszę się , ze z Wami wszystko ok
 Mój junior ostatnio też mniej aktywny, ale gin mi powiedział, ze na tym etapie już mniej wód jest i po prostu mniej miejsca na szaleństwa w brzuchu. Dał mi nawet kartke na liczenie ruchów i oczywiście kazał na ip jechac jak tylko zauwazę brak aktywności lub nadmierną.
Jeszcze tylko mam morfologie i mocz zbadać po weekendzie i następna wizyta albo na porodówce albo za 1,5 tyg

i wcale nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów
 dlatego tez wszyscy mi wróżyli dziewczynkę, bo to niby na słodkie się ma apetyt, a tu zonk
 pewnie gdyby nie slodkie to waga by sie zatrzymala kolo 13 kg jak to z Mikim mialam, bo jem małe porcje i regularnie. Dzisiaj jeszcze stwierdziłam, ze muszę w tych ostatnich tygodniach podogadzać sobie kulinarnie, bo przy karmieniu będzie lipa

Pewnie też to jest przyczyna tego wiercenia
      hej jestem wkurzona wiec wam sie wygadam jestem w 14 tyg ciazy i jak narazie mam maly brzuch chociaz dla mnie widac ze go mam a wszyscy mowia ze nic nie widac i takie komenty ,,gdzie ty jestes w ciazy" to az sie we mnie gotuje nie wymyslilam to sobie...juz czekam az urosnie mi brzuszek:(a jak jest lub bylo z wami w tych tygodniach?
[/url
[/url]