Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sardynka, robiliśmy echo profilaktycznie, ja jestem przewrazliwiona i wolałam sprawdzić czy wszystko jest ok :)
wykąpałam się i posmarowałam brzuszek balsamem bo zazwyczaj podczas tych czynności się rusz, zawiercił się raz i to delikatnie i dalej cisza. a jak pojadę na IP to nie będą chcieli mnie od razu w szpitalu zostawić? ;/
Jak się położę, to przyjmuje jakieś kosmiczne kształty... Wzgórza i doliny ;) Obrzydliwie to wygląda. Najgorsze, że u mnie to dopiero po
a to ze masz nisko brzuch wynika z tego ze macica jeszcze sie nie rozciagnela do konca i nie masz jej jeszcze pod przepona, wtedy pewnie bedziesz narzekac ze ci sie trudno oddycha i ze adas kopie cie po zebrach, generalnie zawsze cos ale przeciez to wszystko fizjologia
To moja jest chyba odmienna! Rusza się non stop aż czasem boli.
hej jestem wkurzona wiec wam sie wygadam jestem w 14 tyg ciazy i jak narazie mam maly brzuch chociaz dla mnie widac ze go mam a wszyscy mowia ze nic nie widac i takie komenty ,,gdzie ty jestes w ciazy" to az sie we mnie gotuje nie wymyslilam to sobie...juz czekam az urosnie mi brzuszek:(a jak jest lub bylo z wami w tych tygodniach?