Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Lekarz mówił że pomimo spadku wagi dziecko sobie świetnie radzi. Wychodzi na to że ono je bieżące posiłki a ja dokarmiam się zapasami 

) może CIę nie pociesze ale przez to, że miałam mały brzuch niektóre "zyczliwe" osoby pytały się czy z moim dzieckiem i ciążą wszystko ok, pewnie nie jem i głodzę dziecko
 przytyłam jakoś 7,5 kg.
 Ale do końca miałam mały i idąc do porodu wyglądałam na "3. miesiąc" wg jednego pana na IP 
 I bardzo mi z tym było dobrze, mimo pierwszej ciąży 
 Ale nie wiem czy faktycznie mały brzuch jest taki praktyczny, moje koleżanki z wielkimi brzuchami czuły się ok na końcówce, a ja mimo, że urodziłam prawie 4 tyg. przed terminem, to już miesiąc przed porodem nie byłam w stanie siedzieć, bo czułam jakby mi żebra rozrywało i miałam non stop uczucie "podduszenia". Bardzo źle to wspominam i mam taką teorię, że w większym brzuchu dziecko jest bardziej "na zewnątrz" a moje maltretowało moje organy wewnętrzne całą sobą 

Cały dzień znowu poza domem... Ale chociaż udało mi się dorwać ten przewijak z zaokrąglonym zagłówkiem w odpowiednim kolorze
 Musiałam przejechać przez całą Warszawę, ale ważne, że kupione. Potem zorientowałam się, ze jest pora obiadowa, dla Kacpra nie mam nic ze sobą, ja też już głodna, i mąż... No to na obiadek do Sphinxa
 I znowu przez całą Warszawę z powrotem bo nie mogłam się zdecydować po drodze na co tak naprawdę mam ochotę

nie wiem po co to, ale jeszcze mu sie nie zdarzyło tej czynności pominąć. Czy Wasi ginekolodzy też tak robią ? 
 Energia to mnie dosłownie rozwala od środka 

azannie a masz swoje zdjęcie przed porodem bo ciekawi mię jak wg tego dr wygląda trzeci miesiac:):)
--
 Mąż innej rodzącej, z takim przekąsem to powiedział, bo chyba sądził, że ot tak przyjechałam sobie na kontrolę o 12 w nocy i im kolejkę zabieram 

zdjęcie jakieś 10dni przed porodem, no a w ubraniu wiadomo- mniej widać

Ja jestem w szale jakimś od nie wiem kiedy. Dopiero usiadłam dziś na tyłku, biegam sprzątam, ulepszam, przewracam dom do góry nogami, Marcin już mi z drogi schodziEnergia to mnie dosłownie rozwala od środka
 wczoraj wkońcu m dorwałam na przytulanko

ewa zostajesz jutro w szpitalu juz do porodu? Strasznie musi być Amelce dobrze w twoim brzuchu, skoro nie chce wychodzić
 jak miałabym zgadywać to powiedziałabym 6 bądź początek 7 miesiąca
Jak uwazacie czy rzeczywiście nie można uzywac wosku w ciazy???
zdjęcie jakieś 10dni przed porodem
Tak ogólnie meczą mnie mdłości a od wczoraj mocny ból @ i ból krzyża i pachwin. Czuję sie normalnie jakbym zaraz miała dostać okres.
Wizyta u gin w czwartek , musze jakoś wytrzymać.
jak radzicie sobie z obcinaniem paznokci u nog?

a mnie ząb boli...
 Konieczna była kanałówka. pozatym urodziłaś chyba w 36 albo w 37 tc nie? bo uważam, że te ostatnie 3,4 tygodnie przed porodem są znaczące jeśli chodzi o rozrost brzucha.Mi właśnie się znacznie powiększył w iągu ostatnich 3 tyg. (urodziłam w 39 tc).
 A w 9m-cu mówiła,  że teraz to może być w ciąży jeszcze pół roku, bo jej nic nie dolega. A ja w 8-mym myślałam, że oszaleję, bo cały czas miałam wrażenie, że się duszę.