Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witamy Amelkę po drugiej stronie brzuszka
Ale grzeczniutką masz córunię!

Dziewczyny,jak radzicie sobie ze zgaga?- tonami jadlam migdaly:)

Jak większość babek w ciąży, nie zamartwiaj się, tylko się śmiej z tego, ciąża wiecznie nie trwa wszak
Czytałam kiedyś o tym, że ponoć spowodowane jest to tym, że wzrasta objętość krwi w organizmie, a naczyń krwionośnych jest dokładnie tyle ile przed ciążą. W związku z tym pewne obszary mózgu, te które odpowiadają za koncetrację mogą być lekko "ściśnięte" przez to, że krew ma mniej miejsca, stąd też i bóle głowy częste. Także nie przejmuj się, po ciąży wszystko wróci do normy :) Ja się wiecznie mylę, gubię rzeczy (dobrze, że nie dziecko :P), gadam głupoty aż miło, rozlewam sobie herbatę po ubraniach i tak dalej...
Patrzę na jakiegoś faceta, on na mnie i w śmiech
no... i żeby nie było, nasze stare auto to było wówczas srebrne dwudrzwiowe jakby sportowe bmw, a ja wsiadłam do zielonego terenowego chyba Land Crusera, to się nazywa rozkojarzenie co
Że o podobieństwie tego faceta do Marcina, które było żadne, to już nie wspomnę :D:D:D

.... o milionie przekręcanych słów już nie wspomnę (np. szukałam kluczy w kieszeni, a powiedziałam do męża "szukam w szufladach, poczekaj...")Proszę o dopisanie do listy.
TP na 4 lutego 2015, ale urodzę szybciej - będzie planowe cc w 38 tc.
Ciąża trzecia. Niespodziewajkowa:)
Pierwsze USG jeszcze przede mną (16.06), ale z racji takiej, że dzieci mamy uparte, to nie spodziewam się, żeby ten trzeci ludek nie ukazał się za 2 tyg.
wszystko zapominam, mieszam, mylę, gubie. Jestem rozkojarzona, mylę słowa, fakty, godziny itp.