Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anaraida dokładnie co do dnia nie wiem, bo nie miałam monitoringu żadnego ani nic. Natomiast szczyt śluzu przypadł na 20 dzień cyklu a skok na 21 dzień, więc obstawiam że wtedy mniej więcej owulacja się odbyła.
[/url
[/url]

Chcecie, żebym zerwała z moim mocnym postanowieniem nierozmnażania się więcej? 
planuję urodzić w tym samym szpitalu.
Drugiego szarpejaplanuję urodzić w tym samym szpitalu. Choć życzę nam aby nie było tym razem konieczności wygrzewać na parapecie. ;)
[/url
[/url]Melduję się po wczorajszej wizycie... Szyjka nam się skraca powoli (30tydz 2d) lekarz powiedział że jak za 3 tygodnie będzie jeszcze krótsza to będziemy zakładać krążek żeby nie urodzić przed 38 tyg.... co o tym sądzicie ??
zapisalam sie do innego gina jeszcze na srode ale jestem zalamana naczytalam sie w necie ze z przegroda macicy moge nie donosic ciazy
popraw że tą biedną KasięKUZYNKI,
To pewnie zależy od dzieciaków, ale mam młodszą o 3 lata siostrę
hehe a gdzie tam Ninka będzie miała już ponad 3 latka jak pojawi się małe Teorontko;)

Tak kasia o mangei chodzilo, wiem ze Ninka starsza od mojego starszaka;)
Po prostu zawsze marzyłam o takim odstępie i nie przekonywały mnie argumenty, że rok po roku odchowasz i będzie spokój.
Za wygodna chyba jestem
A ona : Siostsyckę !! Nie wycymam z braciskiem.
Ty wydzlas z jednychvpieluch i zaraz zabierzesz sie za nastepne i znowu 2,5 roku;)

wpycha mi palca w pępek mówiąc że go nie widzi:)

Różnica wieku jaka będzie pomiędzy moimi dziećmi, tzn 3 lata z haczykiem jest dla mnie idealna.
Tak się darłam całymi nocami - dopiero przed 3 rokiem życia się unormowało - że moja mama nabawiła się wrzodów na żołądku i wagi lekko ponad 40kg
MASAKRA istna ponoć :) Czego Ci Teo nie życzę oczywiście :)
Gin jak to facet mówi że to fizjologia i jeśli ciąża ma polecieć to lepiej że na początku. To jego słowa.

[/url
[/url]No, ale co odpoczęłam to moje oraz nie musiałam siedzieć w pieluchach razy dwa, zarywać nocek podwójnie [bo jak jedno śpi to drugie wyje] etc
W sumie jakby nie patrzeć to faktycznie obie jesteśmy wygodne
a jeszcze jak mi się takie nieśpiący egzemplarz drugo trafi to łącznie nie będę spała 4 lata 

Teraz zastaniawiM się czy nie zadzwonić do starej gin i umówić się na ponowne usg.
Sama nie wiem.
Trzymam kciuki !

Po prostu zawsze marzyłam o takim odstępie i nie przekonywały mnie argumenty, że rok po roku odchowasz i będzie spokój.
Za wygodna chyba jestem
i też mi się udało.... hmmmm trochę nawet wyprzedziłam deadline bo do 30stki to 8,5 roku mi brakuje

OMG!!! Gratulacje!!! 

Bilia no matką chrzestną zaiste jesteś oraz powinnaś tantiemy pobierać za spotkania z Tobą i możliwość dotknięcia Twego ciążowego brzucha. Moc sprawczą ma jak widać ogromną

Ja cię ale wy mlodziutkie jestescie!!