Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anaraida dokładnie co do dnia nie wiem, bo nie miałam monitoringu żadnego ani nic. Natomiast szczyt śluzu przypadł na 20 dzień cyklu a skok na 21 dzień, więc obstawiam że wtedy mniej więcej owulacja się odbyła.
planuję urodzić w tym samym szpitalu.
Drugiego szarpeja planuję urodzić w tym samym szpitalu. Choć życzę nam aby nie było tym razem konieczności wygrzewać na parapecie. ;)
Melduję się po wczorajszej wizycie... Szyjka nam się skraca powoli (30tydz 2d) lekarz powiedział że jak za 3 tygodnie będzie jeszcze krótsza to będziemy zakładać krążek żeby nie urodzić przed 38 tyg.... co o tym sądzicie ??
zapisalam sie do innego gina jeszcze na srode ale jestem zalamana naczytalam sie w necie ze z przegroda macicy moge nie donosic ciazy
popraw że tą biedną KasięKUZYNKI,
To pewnie zależy od dzieciaków, ale mam młodszą o 3 lata siostrę
hehe a gdzie tam Ninka będzie miała już ponad 3 latka jak pojawi się małe Teorontko;)
Tak kasia o mangei chodzilo, wiem ze Ninka starsza od mojego starszaka;)
Po prostu zawsze marzyłam o takim odstępie i nie przekonywały mnie argumenty, że rok po roku odchowasz i będzie spokój.
Za wygodna chyba jestem
A ona : Siostsyckę !! Nie wycymam z braciskiem.
Ty wydzlas z jednychvpieluch i zaraz zabierzesz sie za nastepne i znowu 2,5 roku;)
wpycha mi palca w pępek mówiąc że go nie widzi:)
Różnica wieku jaka będzie pomiędzy moimi dziećmi, tzn 3 lata z haczykiem jest dla mnie idealna.
Gin jak to facet mówi że to fizjologia i jeśli ciąża ma polecieć to lepiej że na początku. To jego słowa.
No, ale co odpoczęłam to moje oraz nie musiałam siedzieć w pieluchach razy dwa, zarywać nocek podwójnie [bo jak jedno śpi to drugie wyje] etc
W sumie jakby nie patrzeć to faktycznie obie jesteśmy wygodne
Teraz zastaniawiM się czy nie zadzwonić do starej gin i umówić się na ponowne usg.
Sama nie wiem.
Po prostu zawsze marzyłam o takim odstępie i nie przekonywały mnie argumenty, że rok po roku odchowasz i będzie spokój.
Za wygodna chyba jestem
Bilia no matką chrzestną zaiste jesteś oraz powinnaś tantiemy pobierać za spotkania z Tobą i możliwość dotknięcia Twego ciążowego brzucha. Moc sprawczą ma jak widać ogromną
Ja cię ale wy mlodziutkie jestescie!!