Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydro nie inaczej :D Pani Jola rządzi.
Śmialiśmy się z Mężem, że znowu będzie robił za mopowego pod kabiną prysznicową.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie tym razem falstartu i nie zabiorę się rodzić 2 dni przed bo to słabe było
oraz
że krzyż mnie nie będzie tak napitalał.
A no i faktycznie, jest coś w tym szpitalu, że nie można się doczekać by tam wrócić i rodzić, bez cienia wątpliwości... :)
kasiakuzniki: no ja chciałam się wyrobić przed 30
Kurde, to ja jestem z Was najstarsza
chciałam napisać,że w lipcu kończę 33 lata, ale zapomniałam,że to już 34
A tak naprawdę to ja się cały czas czuję na jakies 19 - 20
I mimo, że się trochę o naszą dzidzię staraliśmy to czasami nachodzą mnie myśli czy ja za młoda nie jestem heehe :D
no i gdyby nie obecna ciąża (praktycznie wiatropylność )
PS A wiedziałaś, że pani Jola jest jedną z położnych, które opowiedziały o swoim zawodzie w książce pt. "Mundra"? Jeszcze nie miałam okazji mieć w ręku, ale jak kiedyś dorwę, to z przyjemnością sobie poczytam
A ja pisząc swoje 32, uświadomiłam sobie, że w chwili porodu będę miała rocznikowo 33 i doznałam zonka. Zaczęłam liczyć, no i nie ma bata - będzie 33.
To ja też ze starszaków. 31 w sierpniu. I obiecałam sobie, że dziewczynkę będę robić do skutku :) Mąż się boi, ze skończymy z małą drużyną piłkarską...
I obiecałam sobie, że dziewczynkę będę robić do skutku :) Mąż się boi, ze skończymy z małą drużyną piłkarską...
Jaheira czujesz, że coś się kroi ?
I na koniec chwalę się, bo mam czym... Po wczorajszych pomiarach u dietetyczki, czarno na białym wychodzi,że moja aktualna waga jest równa wadze sprzed ciąży
den z wykładowców nie zrozumiał hasła:"indywidualna organizacja studiów" oraz "mam termin porodu na czerwiec" i nie dał mi możliwości wcześniejszego zaliczenia przedmiotu.
W ogóle jak patrzę na mój luz przedporodowy, to sama się za głowę łapię...
Pandorka, kiedy masz obronę doktoratu?
jak kupowalam przed ciaza piwo w sklepie to mnie o dowod pytali...
To ja też ze starszaków. 31 w sierpniu. I obiecałam sobie, że dziewczynkę będę robić do skutku :) Mąż się boi, ze skończymy z małą drużyną piłkarską...
--