Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny a co ty tak w przedbiegi startujesz z tym czopem?Daj dojśc na podium lidera
O jejku dziewczyny jakie tu ożywione dyskusje, nadążyć ciężko :)
Pandora1 co do tej wiatropylności to ja o pierwsze dziecko też się dość długo starałam, Invimed dopiero pomógł.
A mi grożą i Wszystkich Świętych i Niepodległości ;)
Mam nadzieję, że z następnym też mi pójdzie 'wiatropylnie', bo drugi raz chyba tego nie przeżyję :/
Gratuluję nowym mamuskom.
Ja umowilam się do starej gin Ale dopiero na środę.
Wcześniej nie ma miejsc. Mój M mnie krytykuje ze wymyslam. Pierw z niej zrezygnowałam, ten lekarz do ktorego chodzę obecnie to znajomy naszych znajomych polecany . Nie jestem mu w stanie przetłumaczyć jak ważne dla kobiet jest podejście lekarza. A ten na wizycie miał dużo pacjentek i czułam się potraktowana szybko bo następna w kolejce. Badanie robił szybko, usg jakieś słabe w porównaniu do mojej poprzedniej gin na pewno ma dużo słabszy sprzęt.
Ogólnie czuje się dobrze, piersi lekko bolą, trochę mndlilo w południe i tyle.
Ja zeschizuje w tej niepewności. Staram się robić wszystko by tyle o tym nie myslec.
Zaczynam tyc, i brzuch się dziś uwypuklil.
Moja mama na moje info od gin, stwierdziła że może moja wina bo byłam na diecie, kto z wątku o fitnesie to trochę wie o co chodzi.
o właśnie... jak to jest z polożnymi? Lepiej jest sobie "wynająć" jakąś dobrą, czy liczyć na szczęście w szpitalu? To musi być położna ze szpitala, w którym się rodzi, czy nie ma to znaczenia? Nie znam się na tych sprawach...:/
ginkerko a będziesz brać położna czy walisz w ciemno?
Omadafaka. Weszłam na stronkę jedząc bułkę z szynką i mnie zemdliło o miliard razy bardziej, niż mdli normalnie
Ale zdjęcia, trzeba przyznać, imponujące !
--
Melania (przypuszczalne imie dla corki ) odwrocona glowa w dol.
Sliczne imię, to był mój typ na wypadek córci, ale jednak synio będzie-a imię nadal nie wybrane
Mi grożą urodziny teściowej
asia04108, mówią że dziewczynka mamie urodę zabiera :) także, może nosisz dziewczynkę w brzuchu? :)
A ja sie pochwale ze dzis posegregowalam ubranka