Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
anairda1986 - świetny link ! Zawsze się zastanawiałam jak to w środku wygląda. Jak obserwowałam to nigdy nie mogłam tego wyczuć czy zamknięta czy otwarta i w końcu się poddałam :)
Bo po jej ostatniej opiece nad Milką mamy raczej chłodne relacje.
Dziewczyny, znowu mam pytanie/problem... Wyszedł mi pozytywny GBS :/// Dostałyście coś na to ustrojstwo na czas "do porodu"? Ja mam jakiś żel i tabletki doustne. Ehh. Jak nie urok to...
tyle, że film leżałby głęboko w szafie...
Niby wszystko w zgodzie z naturą, ale chyba bym się krępowała.
Niby wszystko w zgodzie z naturą, ale chyba bym się krępowała.
Mnie się z jednej strony marzy poród poza szpitalem, z drugiej bałabym się ewentualnych komplikacji.
Póki co temat dla mnie nierealny, bo do okolic w których mieszkam nie docierają położne przyjmujące domowe porody
Ja po obejrzeniu filmu od razu sobie wyimaginowałam naszą Penny w wartkich wodach bieszczadzkiego Sanu rodzącą
Z Nadioszką obok po kamykach biegającą, psem, niedźwiedziami [ ] oraz Marcinem z aparatem wycelowanym w pipkę.
Omg nie dla mnie chyba takie filmiki...
Mi sie nie podobal Np początek filmu jak ta pani rodzi a jakiś koleś obok je sobie obiad
zresztą takie same mam wątpliwości jak ogladam amerykanskie porodowki, moze to sama natura ale jednak dla mnie to przesada
Mnie ani trochę nie przerażają te procedury szpitalne czy personel.
Ja mimo ze mam cudownego brata nie chcialabym przy him rodzic
Penny, pierwsza piątka twoja