Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
NO właśnie, a jak jest w wystawianiem brzucha na słońce? Chyba nie za długa taka ekspozycja powinna być?! Wybieramy się w sierpniu nad morze i zastanawiam się, ile czasu mogę legalnie siedzieć poza namiotem plażowym?
Zainwestowaliśmy kiedyś w rolety termo
A to są takie odbijające słońce? My też mamy mieszkanie południowo-zachodnie i przeszklone, więc jest kiepsko :/
Wybieramy się w sierpniu nad morze i zastanawiam się, ile czasu mogę legalnie siedzieć poza namiotem plażowym?
_mag_ - zmienione :)
Jaki wyszedł wymiar GS i sam maluszek?
Kurcze, jestem trochę przerażona... :( W posiewie moczu wykryto u mnie paciorkowca typu B ;((( A to bardzo niebezpieczne dla Małej, która może zarazić się w czasie porodu ;(((( Teraz tego się nie leczy, tylko przed samym porodem podadzą mi antybiotyk :(((
aaa właśnie ostatnio widziałam w aptece tabletki do ssania prenalen jak coś
jak mnie coś łapało, a to zatoki, a to gardło- brałam syrop prenalen- po 4 dniach jak ręką odjął
niby lek dla ciężarnych, ale w składzie ma barwnik koszenile
No, ale to zależy jaka choroba. Czasami ziołowe specyfiki niestety nie pomogą.
Ja się tak od piątku leczyć próbowałam i sobie chyba dorobiłam tylko, bo stan zapalny tak się mocno rozwinął, że teraz antybiotyk ledwo daje radę, ja kaszlę jak gruźlik, wypluwam płuca, brzuch mnie cały od kaszlu boli etc.
niby lek dla ciężarnych, ale w składzie ma barwnik koszenile, który jest szkodliwy dla dzieci bo może wywoływać nadpobudzenie:/