Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A do tego był oczywiście zatokowy ból głowy. Nie brałam nic przeciwbólowego, bo to da się znieść
Od wczoraj mam jeszcze jeden problem - #@%^#$%*& hemoroida! Dziewczyny opętane przez to draństwo - robiłyście coś z tym? chyba nic nie da przeczekanie, bo wydaje mi się, że problem się tylko będzie pogłębiał. Ale te ulotki z leków sprawiają, że włos się jeży... konsultowałam się ofkors z lekarzem - na noc się wymaściuję...
Oj to z całym szacunkiem, ale TY chyba nie miałaś jeszcze takiego naprawdę zatokowego bólu głowy
Tego się raczej znieść nie da
Nie wiem jak boli migrena, ale laryngolog mówiła mi kiedyś, że zatoki potrafią bardziej dać w dupę.
i wlasnie w cyto wyszedl mi stan zapalny, nic nie piecze nic nie swędzi
Od wczoraj mam jeszcze jeden problem - #@%^#$%*& hemoroida! Dziewczyny opętane przez to draństwo - robiłyście coś z tym? chyba nic nie da przeczekanie, bo wydaje mi się, że problem się tylko będzie pogłębiał. Ale te ulotki z leków sprawiają, że włos się jeży... konsultowałam się ofkors z lekarzem - na noc się wymaściuję... Ehh.
To się ciesz, ze nie wiesz jak boli migrena
Dziewczyny czy żółtawy i ostatnio beżowy śluz może występować w ciąży?
dzisiaj mam pierwszą wizytę u gina i strasznie się denerwuję czy wszytko będzie dobrze :(
o co chodzi z tym prenatalnym? USG czy co?
Pytam go po co Pappa, skoro nie mam 35 lat i przy Nince mi nie robił [bo wyniki USG były super, tzn przezierność, kość nosowa itp].
A on do mnie, że zmieniły się troszkę wytyczne przez te 3 lata i teraz Pappa się wszystkim zaleca.