Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
] chociaż gin mówi, że to nie jest niebezpieczne i że jeśli ciąża nie jest zagrożona [a moja nie jest] to nic się złego nie stanie.

No ale ja też jestem po ciąży biochemicznej i poronieniu w 7 tc, więc obawy były większe
Dziewczyny a czy któraś z Was ma/miała/miewa silne skurcze macicy podczas stosunku ?
Dziewczyny a czy któraś z Was ma/miała/miewa silne skurcze macicy podczas stosunku ?
Ale czyli to nie jest przeciwwskazanie tak ?
No tylko wiesz, mnie gin zapewnia, że luz ale jakoś kurcze w momencie zero ciężko mi w te zapewnienia uwierzyć
No tylko wiesz, mnie gin zapewnia, że luz ale jakoś kurcze w momencie zero ciężko mi w te zapewnienia uwierzyć

bo np. sama macica jest bardziej ukrwiona i wrażliwsza

macie jakies magiczne sposoby??

bo u mnie w ciazy libido jak nigdy;)

Tylko co z tego, jak mój m wydygany i mnie nie dotyka, bo się boi, ze np.mi nagle wody odejdą,ale ze coś "zepsuje" jak to on mówi. Jeszcze jak usłyszał po ostatniej wizycie, że główka juz dobrze wyczuwalna, to już kompletnie się nie zbliża ehhhh....

Tylko co z tego, jak mój m wydygany i mnie nie dotyka, bo się boi, ze np.mi nagle wody odejdą,ale ze coś "zepsuje" jak to on mówi
No ale to pewnie tak ma być
Za to widzę, że u Ciebie się rozkręca
Jak już ten czop jest podbarwiony to ewidentnie jest coś na rzeczy
Dawaj znać co i jak, masz tu numer do któejś babki ? 

Mój mężczyzna ma podobnie podejście jak justyn-rz, właściwie od początku ciąży unika seksu, bo obawia się, że zrobi coś Młodej. Na nic tłumaczenia, że nie ma takiej opcji... :P

Natomiast po zajęciach fizycznych na SR źle się czułam, ale to może dlatego, że ze mnie taki leniuszek kanapowiec (aż wstyd pisać ;) )
Po pierwszej ciąży narzekałam, że cały czas śpię w "sukieneczkach" żebym mogła karmić i brakowało mi takiej dwuczęściowej. No i znalazłam. Ale tu potwierdzają się w/w moje słowa. W jednej Biedronce nie było L więc wzięłam M. Ale wydało mi się, że będzie przymałe. Pojechałam do drugiej Biedronki - nie ma nic, do trzeciej - to samo, do czwartek - jest L !!!!
No i wymieniłam i jestem szczęśliwa, ale się zjeździłam za nią...
Hehe