Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaaaa....W jednej Biedronce nie było L więc wzięłam M. Ale wydało mi się, że będzie przymałe.
)

A ja się zaczęłam martwić bo przez miesiąc nie przytyłam nic :(

[Tzn póki co tragedii nie ma, ale po Nince, kiedy tyłam cyklicznie 4 kg w 4 tygodnie, mam traumę i marzę o tym, żeby tamtego wyniku nie powtórzyć
]
Yvonne a ćwiczyłaś coś wcześniej?

Trzymajcie się jakoś ...
Większość by się dała pokroić za coś takiego, wyluzuj :) 

Penny, pod wpisem Justyny nie ma ooo od Jaheiry.

bo jak tak spojrzeć na moje schabiki to zapasu zimowego jeszcze trochę jest. Dziecko oczywiście rośnie jak na drożdżach. Przy wzroście 156 cm to nawet 61 kg było lekką nadwagą. Od piątku biorę żelazo i waga ruszyła. Dziś zanotowałam 63 kg.
Moje wyniki krwi i moczu są super :) Co do Miry – wg usg ma 2974 g (+/- 15 %). Myślałam, że będę miała małego koksika, a tu niespodzianka. Nie powiem, troszkę się zmartwiłam nawet, bo zawsze wyprzedzała wymiarami, a teraz kość udową ma np. na 35 i 4 dni :( tak jakby przystopowała z przybieraniem. Ja też przytyłam tylko 0,5 kg.od ostatniej wizyty
W smyku są mega wyprzedaże i kupiłam Małej kilka ciuszków :) słoddddkiiieee są… :D Oczywiście mój lekarz idzie na urlop od 30/06, więc gdyby okazało się, że będę rodzić w terminie to nie mam co liczyć na jego obecność :(