Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii ja mam to samo tyle ze w nocy spokoj ale za to tak sie pcha na pęcherz ze posikac sie mozna przy kichaniu albo nawet siadaniu
Lubię okres ciąży, tylko teraz już mi ciężko...
co do oddychania to mi tez ciezko zawsze pytam czy to powietrze takie ciezkie czy mi sie tak ciezko oddycha...
On przy przebieraniu pieluchy ma tak, że zaczyna mocno kopać nogami i to jest zabawa... Ehhh... I też jak jest już zmęczony i siedzi przede mną oparty głową o mój brzuch (tak zasypia w ciągu dnia przy bajce) to też potrafi z nienacka odchylić głowę i mocno uderzyć i tak parę razy. Staram się zabezpieczać ale nie zawsze mi się to udaje.
jakoś nie potrafię teraz go uczyć bo tylko coś próbuję to on od razu się wściekła, ja się denerwuję, brzuch mi się spina
Pocieszam się, że jeszcze trochę...
Dzisiaj rano tętno dzidzi dobrze, moje ciśnienie dobre. Plamień od wczoraj nie mam więc chyba jest ok. Zobaczymy co dzisiaj powiedzą. Trzymajcie kciuki żeby nas szybko puścili :)
kasiakuzniki, też mi sie wydaje ze na IP musiała źle zmierzyć :(
On przy przebieraniu pieluchy ma tak, że zaczyna mocno kopać nogami i to jest zabawa...
Bilia nie martw sie moze nie bedzie tak zle z tym oddychaniem chociasz upaly dopiero przed nami...
- Jeżeli sytuacja powtarza się w tych samych momentach (np przewijanie) to zmienić miejsce i zrobić coś inaczej. Np. przenieść się na łóżko z podkładem, i w przypadku nadchodzącego kopnięcia odegrać scenkę bólu i upaść na lub zaraz obok dziecka. Zależnie od reakcji przejść do rozmowy lub dalszej zabawy, jak łaskotanie.
Gratuluję donoszonej ciąży!!!
W przypadku tych kopniaków to warto się zastanowić czemu w ogóle się pojawiają i powtarzają
Od kilku dni MASAKRYCZNIE swędzą mnie całe łydki
Ale tak okropnie. Czochram się aż do krwi, a potem mnie to piecze.
To może być kwestia hormonów ? [proszku, mydła, balsamu etc nie zmieniałam od dawna]
No bo chyba na tak wczesnym etapie ciąży to nie żadne zatrucie czy tam coś?
A nie wrastają Ci czasem włoski po depilacji np? Albo na słoneczku za długo?
Dii a na co ten magnez bierzesz? bo ja no nie bralam magnezu w ciazy... miewalam delikatne skorcze lydek w nocy ale jakos sie rozeszlo wiec nie mowilam nic lekarce.
skoro bralas go na krwiaka a juz go niema to na co teraz?
Dii co do magnezu - też brałam 3x1 i lekarz w 37 tyg odstawił mi z dnia na dzień.
Dii też bym odstawiła
Gratuluję donoszonej! :)
Ja tak tylko się cykam, bo gdzieś wyczytałam, że po odstawieniu magnezu po kilku dniach przyszły skurcze i że przyspieszyło to poród (w donoszonej) Ale to było chyba jakieś nieznane mi forum, więc nie mam chyba co się do końca nim sugerować