Wiecie co ... u nas dzis studniówka Cieszę się jak nie wiem a z drugiej strony lekkie przerażenie mnie dopadło TYLKO 3 miesiące i Tosieńka będzie z nami się tulić :) Błyskiem zleci !! Zadzwoniła dziś teściowa że ma dla nas łóżeczko po wnusi - stoi na działce i jak chcemy to już nam przywiozą ale powiedziałam ze będziemy chcieć jak już Maleńka będzie na oczkach :) Znajoma która jak twierdzi ma w stosunku do mnie "dług wdzięczności" (naprawiałam im kilka razy komputer ale nie chciałam kasy) kupi dla Dzidzi pieluszki tetrowe i flanelki i w hurtowni pościel (za wkład zapłaci o połowę mniej niż ja bym zapłaciła u nas na ryneczku) zostanie mi do dokupienia pościel - poszewki
And gratulacje serdeczne z okazji wczorajszej studniowki!!! czas leci jak szalony!:) Weronisia tym zdjeciem wypatrujacym siostrzyczki w brzuszku mnie rozbroila:)
Ha! Dziewczyny, u nas zaczął się 5 miesiąc a wraz z nim dzieciątko zaczęło akrobacje czułam wcześniej ruchy maleństwa ale teraz to prawdziwe kopanie! Mąz miał okazję ostatnio poczuć jak maleństwo kopie! W szoku był! To niesamowite uczucie, kosmos po prostu!
U nas tak samo, teraz jestem w 21 tygodniu i gdzies tak juz od miesiaca czuje malenstwo, a raz jak ogladalismy film kopanie bylo odczuwalne i widoczne nawet dla mojego M. Ostatnio jednak nasz maluch sie wycwanił i jak czuje, ze ktos przyklada reke przestje kopac ;) a na KTG tak sie ulozyl ze pani ginekolog 15 minut pocila sie zeby znalezc serduszko i nic ;) ale na USG juz mu si enie udalo ukryc ;)
smieszne te maluchy:)) tez tak mam, ze jak M przyklada reke to maluch sie uspokaja:)
dzisiaj zauwazylismy, ze male wstaje razem z budzikiem M:) wiec on jeszcze sie kladzie z reka na brzuszku, lezy i nasluchuje malego akrobate:) Od kilku dni zauwazylam, ze chyba dluzej nie pospie... bo kopniaczki staja sie coraz mocniejsze:) ale jakie kofane... szok
no nie z kazdym- u mnie az tak widac nie było-najbardziej wiercił sie w wannie a takie wypukłosci widac przy końcówce jak wypina dupke dzidzia hihih tesknie za tym
Zależy jak dzidzi jest umiejscowione - u mnie jest nisko ale brzusio się wierci ponizej pępka często :) Dziś dzidzi uparło się by zepchać Weronikę z moich kolan i co mała się tuliła dzidzi walczyło a Mała zdziwiona patrzyła co się dzieje. Ubaw po pachy hihihi W wannie jak jestem też się wierci niesamowicie ale najbardziej to i tak w okolicy 23 :)
Ja tak miałam i to podwójnie, ale nie czułam przyjemności tylko ból niestety - chłopcy dali mi wówczas popalić - skóra naciągnięta omal nie pękła - ale co tam warto było ;D
Tak to ja (oczekująca1) tak czekam na swojego bąbla termin mam na 25.11.08 już się nie moge doczekac Na początku było trudno prawie aż do teraz dlatego się nie odzywałam ale jak na razie wszystko ok
Maju to jest kod Twojego suwaczka -> przekopiuj go do sygnaturki, która znajduje się w USTAWIENIACH FORUM - oczywiście nie zapomnij o włączeniu opcji -> sygnaturka widoczna w komentarzach :D
To my prawie w parze idziemy - ja mam termin na 17 listopada:)
Wczoraj bylismy u ginki i pierwszy raz widziałam twarzyczkę naszej córeczki ( zawsze mała nie chciała nam pokazac) - pani doktor zrobiła nam niespodzianke i przełączyła USG na 4D - więc podziwialiśmy aż mi się łezki zakręciły, niestety mamy fotkę tylko czarno - białą:) - ale już trzymamy ją przy naszym łóżku:) i wieczorkiem i rano podziwiamy - wariaci z nas troche:) Poza tym mała już waży ponad 2300 i jest dość długa - ale szczuplutka.