pytanie z innej beczki: czy tez macie dzisiaj problem z napisaniem komentarza pod wykresami? ostatna strona mojego wykresu jest ostatnia strona przedostatniego wykresu, a pisane komentarze znikaja:/
AniaM, to jeszcze nie jest zbyt pewne ale doc powiedzial ze nie widzi nic wskazujacego na chlopca, zobaczymy czy sie potwierdzi za 3 tyg. W poprzedniej ciazy tez mi powiedzial w 13 tc ze bedzie prawdopodobnie chlopiec i potwierdzilo sie...
Maja28, zycze powodzenia i szybkiego i nie meczacego rozwiazania!!!
Czy ja mogę prosić o wypowiedź ciężaróweczki z konfliktem serologicznym, czy decydujecie się dziewczyny na profilaktyczne podanie środka zwanego Rhophylac w ciąży? By nie zaśmiecać forum innymi wątkami zapraszam do przesyłania wiadomości prv.
Izunia79 przyjdzie przyjdzie i będzie pięknie, ale póki co też jest cudnie :D
Jacusia, podobno na wczesnym usg nie powinno się patrzeć, czy JEST COŚ CO WSKAZUJE NA CHŁOPCA a patrzeć CZY SĄ WARGI wskazujące na dziewczynkę. Podobno najwięcej pomyłek jest wtedy, gdy lekarz własnie stwierdza, ze PTASZKA nie widzi, więc dziewczynka. To nie dobra metoda. Jak zobaczy BUŁECZKĘ - wargi sromowe to powinien oceniać. Ale ciekawe. NARAZIE PRZEWAGA DZIEWCZYNEK - dopisujcie swoje!
zgubiłam se ale wrociłam :D 2w1 :D na tego mojego smroda nic nie działa :D dzisiaj jestem praktycznie cały dzien na nogach bo bylismy połazic po sklepach w celu rozejrzenia sie za prezentami :D i jak siedziałam w sumie dzisiaj pol godziny to jest dobrze :D a jak sie czuje?? jakbym wogole w ciazy nie była :D tylko ciutke kłuje przy schylaniu a tak nic :D
a ja ciagle niewiem kiedy bede miala usg wrrrrr, dzis dzwonilam i teraz mam dzwonic 9 grudnia, wrrrrr a wczoraj przed snem wyczulam czkawke u maluszka:) super i dzisiaj tez :)) pewnie mu wody smakowaly po mandarynkach
Kfiatuszku to super, ze tak dobrze sie czujesz! zostal ci tylko tydzien to znaczy, ze bedziesz w swietnej formie na porodowce! Ja w sumie tez nie moge narzekac, bo tylko mam jakichs bol w pachwiniejkaza duzo chodze, al emi zostaly jeszcze 2 miesiace!! :) A moze ktoras z was tez ma podobne dolegliwosci pachwinowe i ma jakis sposob uśmierzania bolu?? ;)
Witajcie dziewczyny, w takim razie i ja się dopisuję, może na następnej wizycie dowiem się czy w moim brzuszku rośnie dziewczynka czy chłopiec (choć nie wiem czy podczas tej wizyty będę miała USG). Maju spokojnego i lekkiego porodu:-)
Hej hej - korzystając, że Juleńka śpi - babcia wybrała się na zakupy - ja wpadłam zerknąć kto się już rozpakował po mnie - a tu nic:) ale cieszę się że u Was wszystko ok. Mi laktacja się rozkręca wolniutko - ale najbardziej mnie drażni, że każdy ma inną teorię na to - więc sama muszę dojść co naj dla mego Skarba.
Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam i oczywiście w każdej wolnej chwilce będe odwiedzała wątek.
Izunia wiem :P chcialam zeby Mikołaj był z nami na mikołaja ale co z tego wyniknie to nie wiem :D wczoraj znowu cały dzien łaziłam i nic :D dobrze mu u tej mamy choc co chwile go braciszek maltretuje :D
Maja trzymam kciuki... Kfiatuszku...teraz Twoja kolej...ach ten Mikołajek...a miał być wcześniej...no ale ma jeszcze trochę czasu... Aga, pozdrawiam Ciebie i Juleczkę...może jakieś zdjęcia nowe wstawisz?