Dziękuje za posty odnośnie ćwiczeń, Ama, nie znalazłam tego wątku, może kiepsko szukałam, ale słowo sport jakoś nie przyszło mi do głowy. Gratuluje kolejnej mamusi ;) My się wczoraj dowiedzieliśmy, że na 99% będziemy mieć córeczkę :)
Urodziliśmy z mężem naszą maleńką Łucję!!! dwa tygodnie przed terminem, 01.02.2009 :) :) :) Maleńka ważyła 2800 g i mierzyła 53 cm :) Wszystko przeszło bardzo dobrze, poród suuuuuper sprawa, za jakiś czas piszę się na drugi ;) rodziłam bez znieczulenia z czego jestem bardzo dumna. Mąż był ze mną i był nieocenionym partnerem i pomocą jakiej potrzebowałam.
Witamy :) Jesteśmy trochę w szoku byliśmy na usg, wsio ok, mały ma ok 3400, ale łożysko już III stopnia i z uwagi na niedawno wykrytą cukrzycę ciążową mamy na jutro skierowanie na oddział do szpitala i praawdopodobnie będą wywoływac. Zeby było smiesznie to mały jest jednak głową w dół, także pupe u góry cały czas wypycha a ja myslalam ze to główka Gin powiedział,że nie ma już na co czekac, no i tyle Pozdrawiamy :)
Anafra no to powodzenia jutro. zeby poszlo gladko i szybko. jestes juz w terminie wiec moze jeszcze dzisiaj z mezem powywoluj a jutro sie dodatkowo rozkreci :)
No to jestesmy rozpakowani :) poniedzialkowe bole okazaly sie porodowymi i we wtorek o 1:55 stalismy sie pelnowymiarowa rodzina :) opis z porodu zamieszcze niedługo, a teraz 2 zdjecia Konstantego (3490 kg, 54 cm.)
Hej, piekne dzieki Mimiko ode mnie dla ciebie rowniez wielkie gratulacje! ja teraz walcze z niesamowitym nawalem pokarmu. Mam powazne zgrubienia na piersi i kapusta daje wytchanienie tylko na chwile.. mam nadzieje ze niedlugo przejdzie i zostanie tylko radosc karmienia :)
Mój mały coś mi dziś dokucza...przykleił się chyba do prawej strony brzucha, boli i jest twardy..hmmm..nie wiem czy to cos oznacza...? ale przynajmniej dotrwałam do końca sesji na studiach :) pozdrawiamy
Dziewczyny - ile maze trwac nawal?? Maly na razie nie jest w stanie zjesc tyle ile wyprodukowalam, a w nocy jest najgorzej, normalnie zgrubienia jak kołki! Na brzuchu nie mam rozstepow, ale pewnie na piersiach bede miala wysyp...
śmieszko koniecznie- rozmasuj i ściągaj do momentu aż przyniesie Ci to ulgę, nawał kilka dni , ale powiem Ci że mnie w nocy zalewa cały czas, co noc inna koszulka:)