Witajcie, to ja przyszła mamusia, nadal 2w1, ale nie mam siły na zaglądanie, nie wysypiam się po nocy... na dodatek co zjem to zaraz podchodzi mi do gardła z powrotem, cofam się z rozwojem w ciąży, bo mam mdłości... Ciekawe czy Pandy i Kamusia już się rozpakowały...
dziewczyny pewnie juz niedlugo bedziecie mialy swoje malenstwa przy sobie:) zazdroszcze,ze przed wami juz koniec ciazy:) ale co tam na kazdego przyjdzie pora:)
ja melduje ze w poniedzialek 25 maja na swiat przyszedl moj synek Julian,wazac 3.15 kg,jestesmy niestety jeszcze w szpitalu bo sie okazalo ze ma zoltaczke i stan zapalny,jutro kolo poludna dowiemy sie jakie to swinstwo sie przypltalo,narazie dostaje antybiotyk i lezy pod lampa,trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok i zeby nas puscili do domu na weekend pozdrawiam wszystkie oczekujace maluchow,dziekuje za trzymane kciuki,jak wroce domu to wstawie opis porodu i zmienie suwaczek
dopisuję się do gratulacji:)) pochwalę się - byłam dziś u lekarza, jest lepiej (choć nadal lekarstwa, to już znacznie mniej:)) pozwolił mi nawet na jeden spacer dziennie:))
to super brombap:) a mnie tez dopadlo chorobsko:) wlasnie skonczylam pic herbatke z cytryna i miodem i ide po druga:) dzidzia mi zaczyna szalec w brzuchu,ale jeszcze nie bardzo kopie tak zeby M mogl wyczuc:) w piatek USG,a dzisiaj bylam u lekarza i sluchalam serduszka:) super sprawa:)) dlugo lekarka nie potrafila znalesc serca bo tak strasznie dzidzia sie wiercila:)
Brawo Pandy i dziekuję za urodzinowy prezent hihihi Niestety obawiam się że minimum 5 dni pobędziecie jak jest antybiotyk :( są szpitale co trzymaja 7 i 10 dni dziecia na antybiotyku :(
Gratulacje dla Pandy! Ja też mam silne mdłości, wymiotuję rano i ogólna powtórka z I trymestru. Ale tym razem nie mam żadnych typów po czym mi niedobrze, raz tak raz tak. Kiepsko mnie to jakoś nastraja, a już zupełnie nie wyobrażam sobie jutrzejszych badań krwi na czczo
GRATULACJE DLA PANDY :-))) U mnie się troszkę sprawy pokomplikowały i od soboty leżę plackiem, mogę wstawać tylko na siusiu. Krwawienie ustało i mam nadzieję że będzie ok. W poniedziałek jedziemy na kontrolę do lekarza i mam nadzieję że z maleństwem będzie wszystko dobrze. 3 majcie za nas kciuki.
dziekujemy serdecznie za wszystkie cieple slowa,malemu poziom bilirubiny ciagle rosnie,postanowili lekarze ze nie ma czasu na karmienie piersia ani nawet kubeczkiem tylko butelka ale dalej moge odciagac pokarm,o 12stej sie wiecej dowiemy bo przyjda badania krwi. dziewczyny na finiszu nie ociagac sie:) dera uwazaj na siebie bedzie dobrze
gratulacje mlodym mamusiom i przy okazji, jesli ktoras z was planuje zakup karuzelki z pozytywka, to ostrzegam przed canpol, badziewie po tygodniu ledwo brzdęka i fałszuje, polecam baby-mix dostalam sama pozytywke od karuzelki od kolezanki ktora uzywala tego prawie dwa lata i nadal pieknie gra.
canpolu duzo w naszych sklepach bo to polski producent, sa rzeczy dobre, ale chyba wiekszosc jest nienajlesza. A wogole to co tu sie narobilo, ze czerwcówki juz rozsypane ??
Dera trzymam kciuki i odezwij się jak tam u Ciebie!
A co cannpolu to ja mam kilka rzeczy i uważam że są całkiem ok - jedyny niewypał to termometr w smoczku - u nas się nie sprawdza. A zabawki cannpolu pasują Julci i nic się złego nie dzieje więc nie mam co narzekać.