No to super wieści Rooda gratulujemy a córci dużoo zdrówka życzymy:) a my termin wyznaczony mamy na 05.11.09 o 8:30 mamy się zameldować także jeszcze tydzień mamy na łakocie:)
Agness dzieki za wypowiedź :)) tak sobie myślę że jak nastepnym razem złapie mnie choróbsko to wezmę ten antybiotyk, boje sie właśnie powikłań po leczeniu domowym:)) Ale mam nadzieje oczywiście że już niezachoruję !!!!
Dziekujemy za wszystkie gratulacje:) Jednak okazalo sie, ze to byla lekka cholestaza, wiec od razu zostawili nas w szpitalu. Na szczescie akcja porodowa byla juz w toku, wiec obylo sie bez wywolywania:) Porod trwal niecale 6 godzin. Jeszcze jestesmy w szpitalu, uczymy sie karmienia i pierwsze badania przechodzimy.
Rooda super masz już ze sobą swoją kruszynkę:) ja za to padam na twarz jakieś przeziębieni mnie dopadło gardło boli głowa pęka a poleżeć w wyrku za bardzo nie ma jak....jutro na ktg śmigamy mam nadzieję że kolejek wielkich pod gabinetem nie będzie
Rooda - gratuluję serdecznie tak szybkiego porodu :) No i córeczki po drugiej stronie brzuszka :) Niech się zdrowo chowa i dostarcza Ci wieeeeele radości i uśmiechu!
Hej dziewczyny :) Wybaczcie, ze ja tak z gruszki ni z pietruszki piszę, ale jestem w ciąży w 5 tygodniu i dopadła mnie grypa żołądkowa i strasznie mnie męczy. Wymioty i biegunka non stop. Dużo piję zeby sie nie odwodnić, ale nie wiem co brać żeby nie zaszkodzić więc nie biorę nic :( czy któraś może mi pomóc i doradzić jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam
Witam Jestem tu nowa na forum, dziś zaczęłam 15 tydzień ciąży, pierwszej. Termin z @ 04.05.2010, maluszek ma prawie 8cm i badania jak na razie ok. Na początku pisałam chwilkę na Mamusiach dubeltowych bo miałam 2 pęcherzyki ale ostał się jeden Bąbelek :o) byle zdrowy!!! Pozdrawiam wszystkie ciężarówki i gratuluję Roodej córuni.
Witam was Dziewczyny. No to ja też się dopiszę na forum bo na pewno będzie raźniej. Kończę 11 tydzień i za kilka dni mam wizytę u ginka - jestem ciekawa co tam słychać u mnie w brzuszku? termin wg @ mam na 19.05.10. Pozdrawiam Was wszystkie te rozpakowane i te które jeszcze czekają. Dziewczyny poradźcie może na priva jakk wstawić żeby suwaczek był widoczny pod wypowiedzią tak jak u Was? bo nie wiem jak i gdzie
Zuzolciu, jeśli chcesz, żeby Cię dopisać do Bazy Wiedzy (Przyszłe Mamusie), a nie chcesz robić tego sama, to podaj mi potrzebne dane (Twoje imię, wiek, skąd jesteś, który cykl starań, przewidywana data porodu, jak już będziesz wiedziała - płeć i ew. imiona czy imię, jakie wybraliście). Może być na priva.
Flavia, gratuluję ciąży. Ja też miałam takie sensacje na początku tej ciąży, dostałam od lekarza elektrolity, musiałam dużo pić i leżeć.
Zuzolcia , margaretka76 serdecznie gratuluje :))))) no trochę was na wiosnę będzie :) a właściwie nas bo ja marcowa pierworodka będę :))) Rooda! Ciekawa jestem wrażeń z angielskiego porodu! Zajęta strasznie pewnie jesteś teraz ale jak znajdziesz chwilunie..zreszta ja czas mam jeszcze ;)
Witam świeże mamuśki i gratuluję;) A ja dziś normalnie osłupiałam poszłam a ktg zameldowałam się z wynikiem u swojej giki no i się debaty zaczęły bo jej mówią że w 38tc teraz jestem więc szybko wyliczyła jeszcze raz i mówi że to 39tc i spokojnie w czwartek cc zrobimy ja naszykowana a ona mi termin chciała zmienić.....
Rooda gratulacje :D i gratulacje dla świeżych ciężarnych :D a my dziś zaczęliśmy 31 tydzień!! strasznie się podekscytowałam ;) to już chyba ostatnia prosta, co? :)
Dzięki Dziewczyny za wszystko, jakoś poradziłam sobie z tym suwaczkiem za co dziękuję Zuzociu. Fiufiu dzięki za wpisanie na listę. Ale dziewczyny się zaczynają niecierpliwić która następna w kolejce...
Tak czy siak ja się melduję jako następna jutro nasz wielki dzień.....nie powiem stracha mam i wszystkie wątpliwości z czasów pierwszego porodu wracają......ale co tam wszystko będzie dobrze:) Dziś ostatnie kszątanie się po domu może jeszcze coś dobrego zjem, dopakuje torbę pewnie ocka nie przespaa będzie i jutro rano nasz skarb będzie z nami
Agulina stety niestety ... nie masz co się rozczulać - ważne, że już jutro nowy rozdział się w Waszym życiu zacznie, z córeczką po drugiej stronie brzucha ;D Imię już wybraliście? :P