O 8:30 na izbie mamy sie stawić jeszcze Błażka odstawimy do żłobka po drodze. Mam nadzieję że oboje godnie zniesiemy 5 dniowe rozstanie bo nie chcę co by młody do szpitala przyszedł boję się że płakał będzie za mną a mi serducho pęknie wtedy....
Ja też trzymam kciuki, fajnie tak wiedzieć kiedy dzidziuś przyjdzie na ten świat, w innym przypadku tylko czekanie i czekanie aż się zacznie. Czekamy na wieści. Powodzenia Agulina.
Dziewczyny melduję się jako rozpakowana :) Krystianek urodził się 28 października ( miałam termin na 12 listopada), poród: siłami natury. Duży z niego chłopiec bo ważył 4325 i ma 61 cm :))) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!!
Wow! Dera ależ dużego syna urodziła :D Nie dziwię się, że Krystian szybciej wyskoczył na świat, za pewne miejsca miał mało ;D Gratulacje - zdrowia dla Was
Dera gratuluje duuuuzego chlopaka :D a ja bylam dzis na USG - zdaje się ze nazywacie je polowkowym.. I wszystko ładnie się rozwija, mała ma już 20 cm i slicznie wyglądała- mam ładne wyraźne zdjęcie ale niestety nie 3D :( a własnie mała.. Bo będzie dziewczynka :) na 90% i u mnie to już było ostatnie USG..do porodu teraz trzeba czekać aby dzidzi zobaczyć..
dziękuje dziewczynki :) Wilma gratulacyjki połowy ciąży..jesteśmy prawie w tym samym momencie tylko ja ze dwa tygodnie do przodu ale na tym etapie to już nie ma takiego znaczenia ;) teraz to dopiero się zaczyna :) a muszę się pochwalić pierwszymi drobnymi zakupami dla naszej Marysi :) 2x sliczne spioszki i komplet 7 body :))