Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale ja czuję parcie na pupę... a ona - dobrze dobrze, wszystko w porządku :) I śmiała się ;)hehehe ja chyba podczas porodu z Kubą a może z Gabi na jej przyj mówię "nie mogę bo zaraz się sfajdam" Oj uśmiały się ze mnie tym bardziej że to nie był pierwszy poród :)

witam po świętach.
Mam takie pytanie : od kiedy można zacząć nosić maleństwo w takiej chuście???? Chętnie zainwestuje w cos takiego, tylko z tym wiązaniem to będzie gorzej
chwilowo z poduszką
ale ja nie spalam caqly poprzedni dzien i noc bo kobieta na sali miala juz skurcze i przy rozwarciu 2 cm darla sie w nieboglosy (a wtedy jeszcze prawie nie boli) i nie bylo wolnej porodowki, zeby ja mogli przeniesc. mam nadzieje, ze przy drugiej ciazy bede mogla chodzic a nie na lozku pod kroplowka.
( słonio-dupo-rozsadzanie;)hahahaha rewelacja

Nie ma co sobie wyobrazac jak to bedzie bolec;) Bedzie bolec na pewno.
Inna sprawa, że strasznie wkurzają mnie teksty niektórych moich znajomych, które już rodziły - "ciesz się, że jeszcze nie wiesz, co cię czeka!", "ja ci współczuję, masz przerąbane" itp., itd. Strasznie mobilizujące
Chyba wiedziały przed rozpoczęciem starań, że ciąża na ogół kończy się porodem, hmm...
i definitywnie bylo warto sie pomeczyc, zeby urodzic takiego slodziaka jakim jest moj syn