Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tuz przed wyjsciem ze szpitala czyli po tygodniu, i tez zalecali kapiele raz na tydz. na poczatku chyba ze bardzo duzo bedzie w pieluszce
i latwiej bedzie umyc pupke niz wycierac 100 chusteczek

Ale powiedziałam sobie, że nie mozna się tak nastawiac, bo gdyby to było takie straszne, to nasz gatunek chyba by nie przetrwał 
Czas nieustannie przyspiesza
Madziq i tak okutasz Malego kocykiem :)
a na wyjście zostawię M kombinezon i śpiworek do fotelika i się będziemy radzić położnej w razie co... pieluszek mam jedno małe opakowanie (28szt. chyba), mam nadzieję, że nas szybko puszcza i starczy wszystkiego 
mnie jak mąż sam ubrał na wyjscie ze szpitala to wyglądałam jakbym z wojny wracała :))
to też lepiej faktycznie naszykuje już
dwie bluzy cieplutkie z kapturamiwydaje mi się to zbędne no a przede wszystkim mało wygodne

Dziewczyny a na wyjście rozumiem ciążowe ciuchy szykować, ew. jakiś dres? Na normalne ubranie nie ma co liczyć jeszcze?Normalne zdecydowanie odpada. Ja proponuję dres taki noszony do około 5-6 m-ca :D ewentualnie ze sznurkiem by "ściagnąć" w pasie. Bluza czy kurtka to wiadomo - obojętnie ale nie opieta przed ciążą bo jednak cyc sie rzuca ;)

brzuch co prawda nie wyrósł wielki, ale przybyło i w biodrach i w udach, dwa dni po porodzie to brzmi nieco nazbyt optymistycznie
bo od środy mam wolne i zalegam pod kocem z laptopem oczekując sygnałów od Młodego