Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, wczoraj mnie wypuscili ale jeszcze jakis tydzien mam lezec plackiem i brać fenoterol. Zetknęłam się z 2 czy 3 przypadkami brania tego swinstwa i zawsze się to konczyło CC... Słyszałyście moze żeby któraś rodziła SN po takim podtrzymywaniu?
ze jak Młody się zasiedzi i przytyje do 4kg, to ze względu na moje gabaryty prawdopodobnie CC. Ale że jadę w końcu do innego szpitala, to może tam powiedzą co innego.
sprawdzali ponoć czy w ogóle żyje
a kolega opowiadał wczoraj mężowi, że jak wszedł z żoną do szpitala, to po 15min miał dziecko na rękach... z jednej strony to super! tylko, że ja mam do szpitala ze 40min... a przy takich warunkach drogowych...

Lekarz w szpitalu przepisał mi Zentel ale przeciez to jest jakaś trucizna dla kobiet w ciązy jak o tym poczytałam na internecie, więc postanowiłam tego nie brać i spróbować domowych naturalnych środków takie jak czosnek, kapusta kiszona, ogórki i woda z ogórków. Macie może jeszcze jakieś inne pomysły jak pozbyć się tych niechcianych pasozytów??
tak wiec teraz leżę i czekam na koniec 36 tc i zamawiam przez net to czego jeszcze brakuje nam do wyprawki
byłam na KTG, niestety nic sie nie dzieje porodowego, w bad. szyja zamknięta, usg OK...
"nie mam" mówię. A ona, że 210zl!! Więc tłumaczę, że się telefonicznie dowiadywałam i blablabla... W końcu kazała mi iść do Izby Przyjęć, powiedzieć, że jestem po terminie i że boli mnie brzuch. Tak więc zrobiliśmy
I tam mnie podłączyli do KTG, zbadali, zrobili USG... Panie nie były zbyt sympatyczne
dopóki nie powiedziałam, że ciąża z IVF, jakoś tak złagodniały obie
No i stanęło na tym, że jak nie zacznę rodzić w międzyczasie, to w sobotę kolejne KTG. A i jeszcze powiedziała, że jakby było jakieś "fajne" rozwarcie, to by mnie zostawiła...