Ola _g dasz radę, będziesz musiała podołać temu sprawdzianowi, ale wiesz to jakoś przychodzi że sama wiesz co jest najlepsze dla Twojego maluszka. Super Madziq że tak łatwo wpadłaś w trans bycia mamą.
hej dziewczyny, co do mojego śluzu to faktycznie nie byl oki,z bezowego przerodzil sie w brunatny, dostalam luteine jednak wystapilo krwawienie i bylam w szpitalu ale juz oki, a tam sie oto dowiedzialam ze nie mam jednego bąbla tylko DWA aaaaa!!! nie wiem skad bo to ani rodzinnie ani nie wspomagalam sie hormonalnie, niby sa dwuowowodniowe dwukosmowkowe co wiekszosci wypadkow wsakzuje na dwujajowe :] poki co wiem ze maja po 4mm kazdy i kazdy bijace serduszko :] mam pytanie moze ktoras z was zna tutaj na 28 dni dziewczyny co maja blziniaki bo jednak taka ciaza sie troche rozni od pojedynczej i chcialabym sie troche dowiedziec wiecej o niej, jak tak to dajcie namiary, z góry dzięki ;]
Zyziaczkowo gratuluję :) Karolciaaa ma bliźniaki w brzuszku właśnie :) Filmiki super, obejrzałam 3 pierwsze części, niezłe jak maluch się obija w brzuszku jak mama skacze :D
ale fajno!!! zyziaczkowo gratuluje serdecznie!!! jedna z moich psiapsiolek tez niedawno sie dowiedziala ze ma w brzuszku nie jeden a dwa skarby :))) sezon na blizniaki :) szkoda ze ja go mysnelam hihi zawsze chcialam blizniaki..
dzięki dziewczyny teraz to już sie przyzwyczailam do tej mysli ale na poczatku to byl szok, bo nic nie zapowiadalo ze moge miec blizniaki, a teraz to juz sobie nie wyobrazam ze bedzie 1 tylko ;] musza byc dwa i mam nadzieje ze tak bedzie, bo czasem do 12 tyg jeden moze przestac sie rozwijac :/ ale mam nadzieje ze mnie to omienie ;]
kochane 28.01 przyszedł na swiat Damianek o 8.15....cc, boli trochę ale jakoś znoszę,mam motywacje bo teraz 2 synków :) to taka kruszyna...człowiek normalnie wariuje a miłości przybywa ze szok...
a ja znów zwiedziłam kolejny szpital - na 'wszystko o porodzie - nasze historie' opisałam jak to było bo może dać do myślenia. margaretka76 - dzięki za ciepłe słowo :)
Ola_g ale miałaś przeżycie, ja łaziłam z 4 cm i nikt mi o żadnym zakażeniu nie mówił? Chcieli mieć CIę z głowy i tyle, dobrze że z męzem pojechałaś. Trisha gratulacje synusia
Milena, gratulacje oficjalne - no to co, niech Zosia będzie tym razem :D Spokojnej ciąży. Asia_joasia Tobie też gratuluję :D Trisha, no to jednak będzie chłopak - chciałaś i masz :D Świetnie!