Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i mogę już powoli wracać do większej aktywności. Zdaniem mojego gina, jak nie będę szaleć za bardzo, to spokojnie powinnyśmy dotrwać do terminu. Szyjka krótka, ale bez większych zmian, rozwarcie się nie powiększa - jest dobrze
Teoretycznie jestem przygotowana, ale co będzie w praktyce? Stracha mam okropnego...

Mówiła mi, że nie zawsze jest w stanie odróżnić jednego od drugiego, że często miewa wrażenie, jakby to było jedno bardzo ruchliwe dziecko wyposażone w dodatkowe kończyny
Trudno mi to sobie wyobrazić, mi z Hanią bywa ciężko, zwłaszcza teraz, jak już nie ma zbyt wiele miejsca, a mimo to próbuje rozprostowywać nogi. A co dopiero z bliźniakami?
Ostatnio coraz bardziej uciążliwe to jest, Młoda strasznie nisko już, nawet przestała nogami żeber sięgać.
czy ktores z Was (ktore juz rodzily), mialy wtedy psa w mieszkaniu? Bo moj pies jest juz od kilku lat u taty ale tata by chcial w tym roku w lecie do Grecji pojechac i zastanawiam sie czy wziac psa (bo nie ma z kim zostawic), tylko nie bardzo wiem jakbym miala sobie poradzic z moim pierworodnym i wychodzeniem na spacery z pieskiem...