Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

w ogole moj brzuch jest wypukly na jedna strone wlasnie prawa po lewej jakos pusto jest hmm smiesznie to wyglada
ja mysle ze to jest to, tylko leciutkie :] jak bylam w szpitalu to taka babka juz okolo 40 stki lezala z nami i byla cos wlasnie jak ja w 16 tyg i mowi lekarzowi (a to byla jej trzecia ciaza) ze czuje ruchy to on ja wysmial ze to jelita, ale ona i tak mu nie uwierzyla :] czasami kobieta wie najlepiej czy to jest to, niz lekarz czy jakies madre ksiazki :]
Ale przyznam, że u mnie coś się powoli zmienia. Brzuch mi chyba opadł. Wczoraj wieczorem już nawet miałam dość regularne skurcze, ale po prysznicu się uspokoiły. Dzisiaj na razie cisza. Tylko zaczyna mnie moja rodzinka niesamowicie drażnić. Wydzwaniają do mnie co chwilę pytać czy to już. Wrr. Chyba wyłączę telefon, jak słowo daję

Dziś byłam się troszkę "pomęczyć; i poszłam na targ pochodzić i coś pokupować na święta (stroiczek wielkanocny, serwetkę do koszyczka itp) i tak sobie pochodziłam ponad 2 godz, jak już wracałam do domu to myslałam że już ie dojde, mała tak bardzo już tam naciskała na dole. Dodam że to moja najdłuższa aktywnośc ruchowa poza domem od bardzo długiego czasu.
szkoda że nie mógł mi wypisać na dłużej zwolnienia, zawsze daje tylko na dwa tyg, jak go kiedys pytałam dlaczego nie może dawać chociaż na 3 tyg to mówił że się zus o to czepia że za długo by było.
, cos mnie bardziej skurcze męczyły jak dotychczas ale nic sie nie rozkręciło. Nad ranem obudziłam się tak okolo 5.30 i patrzyłam na mojego męża spiacego i myslalam juz o tym zeby go obudzic i troszke cos podziałac razem
ale jak z nim ostanio o tym rozmawialam to on ma opory, bo mowi ze mała jest już duza i ze on sie wstydzi tak przy dziecku
i nie budzialm go, ale jak sie dzis nic nie ruszy to nie bedzie miał wyjscia
bo jak tak ma byc to chyba lepiej zebym zglosila sie do szpitala, chociaz to mi sie wcale nie widzi bo moge tam jeszce łazic po korytarzach z tydzien i zapuszczac korzenie