Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale za każdym razem jak probowałam to nic nie szło, to chyba tak mi sie tylko zachciewało. Skurcze trzymały mnie tak ze 3 godzinki ale potem sie położyłam i spróbowałam usnąć i usnęłam..... W nocy obudziłam sie jeszcze kilka razy ale skurcze były juz mniej bolesne, do rana przeszły całkowicie. Teraz z rana też mam skurcze ale rzadkie i słabe, może sie cos rozkręci na wieczorka znowu. Malwinka mamusia czeka na ciebie juz
) a jak nic sie nie bedzie działo to mam sie zgłosić najdalej w przyszłą srode-czwartek do szpitala.
oraz wieczorkiem biorę się za mojego męża bo widzę że to najbardziej skutkuje w moim przypadku
, wczoraj z mężem znowu próbowalismy ale nic ie zadzialało, nic a nic, dzis jestem juz po dwóch porządnych spacerkach i po myciu okien, a mam ich 6, mam nadzieje ze cos sie dzis juz ruszy.

Dopiero w poniedz zaczynam 38 tydz. Najlepiej jakby Młody pojawił się jakoś po 27.04 ale chcieć to ja sobie mogę

. Trochę zaczyna mnie juz to denerwować bo przedtem jak brałam fenoterol to bałam się zeby nie było skurczy a teraz to wręcz o nie sie modlę
Mam nadzieje ze mała wie kiedy zrobić wielkie wyjscie (lub wejscie) i zacznie sie to dziać mimo mioch zabiegań o skurcze.
&
ale na 100% pani gin da nam pewnosc na połowkowym dopiero, wszystko oki, sa troche starsze o pare dni, pani gin zbadala mi szyjke i jest oki ma 3,5 cm (norma jest od 2,5 wzwyz) ale jako ze to ciaza blizniacza obciazona ryzkiem wiec kazala brac luteine dopochwowo na noc 2 tabletki, no i tu sie troche niepokoje bo na ulotce duphastonu jest napisane ze zazywanie progesteronu i ich pochodnych w ciazy moze powodowac spodziectwo u chlopcow, bral ktos z was luteine w ciazy i chlopcy nie mieli tego paskudztwa?