Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wyśle cie prawdopodobnie na badania i powtierdzi ciążęa wg mnie po prostu powie że jest prawdopodobieństwo ciaży i będzie kazał czekać :) Bo tak jak napisała Londynka to początek ciąży.

jestem w UK
z tego co wiem, to do końca 1 trymestru lekarz nic Ci nie powie i odeśle z kwitkiem. W UK uważa się, że przez pierwsze 3 miesiące nie ma sensu zajmować się ciążą, bo organizm sam robi selekcję. Od 2 trymestru będziesz pod opieką położnej. Lekarz prowadzi ciążę tylko w wypadku zagrożenia i komplikacji (czego oczywiście nie życzę).

Czy ktos wie, czy teraz powinnam odstawic B6?Wg mnie nie ma potrzeby odstawienia

i nie mogę się doczekać 17 marca kiedy to pierwszy raz zobaczę kto w brzuszku zamieszkuje
no na razie jeszcze nie dowiem się dokładnie ale będę chociaż wiedziała czy czasami nie więcej niż jedno.
no ale tak to się nie da..

Był taki moment w ciąży,że też wielu rzeczy nie mogłam jeść bo kończyło się potwornym bólem żołądka, tudzież biegunkami. Teraz jest juz dużo lepiej, ale węgiel na wszelki wypadek zajmuje w mojej apteczce pawie honorowe miejsce.
jak dla mnie odbierać/ dawać punkty powinno się wtedy gdy się z jakąś wypowiedzią zgadzamy bądź nie. Jednak momentami mam wrażenie,że służy to do okazywaniu komuś sympatii bądź jej braku, że wręcz się gdzieniegdzie tworzą kólka wzajemnej adoracji. 

Po co w wątku dla przyszłych mam, piszesz o takich smutnych rzeczach? Straszysz tylko....