Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Już niedługo. Trzymam kciuki za szybki bezproblemowy poród.Talinka moja ciocia która też jest z 26 grudnia zawsze mi mówiła, że była poszkodowana z prezentami :P Bo dostawała tylko te pod choinkę i miały się też od razu liczyć na urodzinyMój syn z 26.12 ale zawsze 2 prezenty czasami tylko uzgadnialiśmy że urodzinowy bedzie ciut skromniejszy czy symboliczny nie mniej zawsze 2

A u mnie termin na dziś i ZERO jakichkolwiek objawów zapowiadającychSpokojnie, masz cały dzień, żeby się pojawiły --
W końcu ta data jest mocno umowna.
najgorsze że potem te wszystkie staniki do karmienia maja miękkie miseczki a ich wręcz nie cierpię!!
większośc rzeczy musze niestety zamawiać przez neta, a wiadomo jak z tym czasem bywa..
W H&M są fajne ciuchy w dziale dla mam tyle że np tuniki praktycznie identyczne można znaleźć na normalnym dziale, oczywiście dużo tańsze.

mam nadzieję że to chwilowe.. bo sobie wrogów porobię..

(albo ja za często stoję przed lustrem
) Są momenty, że piersi mam pełne, dużo większe niż przed ciążą, a są momenty, że mam wrażenie, że wróciły do poprzedniego stanu, co oczywiście dobija mnie maksymalnie
Na razie mieszczę sie jeszcze w swoje staniki sprzed ciąży, ale to chyba głównie dlatego, że one były mi troszkę za duże (chyba byłam pijana jak je wybierałam
)
miałam dwie pary spodni z Top Secreta w rozmiarze 38, ale na przełomie grudnia i stycznia bardzo schudłam - do rozm. 36 więc były mi sporo za duże. Znów kupiłam sobie z przeceny w TS za 20zł tylko, że w rozm. 36. Teraz wszystko zamiast w brzuch poszło mi w dooopsko. I znów wchodzę w te 38, tyle, że w biodrach widzę i w tyłku że są lekko przyciasnawe i w pasie zrobiły się już teraz takie w sam raz
ale myślę, że z miesiąc pochodzę. Na potem już mi siostra dała dwie pary swoich i kilka tunik. I jakoś to obłażę. Na lato planuję sobie tylko kupić sukienkę jakąś i może kupię jeansy, ale na razie nic nie kupuję. Brzuch też mnie w konia robi, więc się nie spieszę