Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
świetna jest też stronka Lionbrand.com tam też trzeba się zalogować, ale mnóstwo wzorów jest za darmo
a na ravely mało kiedy jest coś za darmo. Zwykle trzeba kupować wzorki. A i świetna jest tez strona z płatnymi, niedrogimi wzorami na etsy.com Ja tam zakupiłam kilkanaście wzorów. Tylko najlepiej miec konto Pay Pal, albo właśnie kartę kredytową 
. 
rano jak wstaję to płaski jak deska
A o ruchach to nawet nie mam co marzyć
strasznie to frustrujące jest 
kiedy wam tak naprawdę zaczęło być widac brzuszek?ja właśnie w 15 tygodniu pierwszyr az zrobiłam fotę widocznego już brzuszka. Ale to bardzo indywidualne. WIem, jak czeka się na widocznośc brzusia, pamietam dobrze:) Ale Lily - tak czy siak, jeszcze urośnie, a może za to będziesz miała mniej do zrzucania:)

ja raczej mocnych mięśni brzucha nie mam
wręcz przeciwnie
moja najbardziej problematyczna partia ciała
tyle, że jestem dość szeroka w biodrach i to może dlatego. Poza tym zauważyłam właśnie, że spodnie trochę ciaśniej wchodza mi na pupę. Zapiąć się mogę bez problemu ale w tyłku to już tak bardzo upięte są więc chyba zamiast iść w brzuch to idzie tam gdzie nie powinno 
. Urodziłam Stasia siłami natury 22 kwietnia w Wielki Piątek o 23.55. 4345 g, 58 cm, 10 punktów w skali Apgar.
Ale fajne Święta macie

Słyszałam "no jak nic dziewczynka będzie!", a za tydzień "no jak taki brzuszek, to synek jak nic!" 
Duży chłopak, mam nadzieję, że poszło gładko
ale nie ukrywam, ze ciekawa juz jestem.
mogloby go chociaz troche juz byc widac
to przeciez juz 16 tydz sie zaczal 

Bo tuż nad biodrami zrobiły mi się takie dziwne dołeczki :) i akurat jak przeciągnę miarę tak by znajdowała się z obydwu stron w tych dołeczkach, to wychodzi mi przez środek brzucha tuż pod pępkiem. Tyle tylko, że nie wiem ile miałam w brzuchu przed ciążą :) Więc w sumie to ciężko określić ile to urosło a ile nie :)
Zaczynałam od 55kg, a dziś się akurat ważyłam i równo 59. Ale u lekarki jak się ważyłam to miałam 58kg a na ostatniej wizycie 60. Więc już sama zgłupiałam która waga kłamie :)
trzeba mi będzie jeszcze trochę chyba poczekać
moja siostra w pierwszej ciąży poczuła ok 22 tyg 
a ja liczyłam na synka skoro kwasioły mi smakują
hehe chociaż tak naprawdę nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, byle było zdrowe 
a ruchy to poczekam, bo znając mnie - mega panikarę - to pewnie będę co drugi dzień do ginki dzwonić jak się dzidzia nie poruszy
a mnie dziś coś brzuch boli jak na @
nie wiem z czego to
wzięłam nospę i leżę ale nic mi to nie daje