Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.

. Fuj już mam dość tej wody! Ale co zrobic..
co USG to wczesniejszy termin porodu
choć wiem że i tak najlepiej to sugerowac się wynikiem z USG miedzy 11 a 14 tygodniem
Trochę się tego powrotu boję :(

strach jest na każdym kroku. o to może mi na wizycie wyznaczy bo usg właśnie w 11 tc robilam a z miesiączki nie da rady bo ostatnią miałam 21 stycznia a w lutym nie dostałam

i czasmi budze sie leżąc na pleckach, zwykle z jedną lubie dwiem nogami ugiętymi w kolanach, bo tak całkiem plackiem to mi sie nie zdarza, no i potem znowu się przewracam na ten sam lewy bok
ale niedawno właśnie czytałam, że od 4 miesiąca nie powinno sie już spac na brzuchu

Ja mam na przedniej ścianie łożysko;) I z tym co mówił Twój gin to sama prawda;)

no chyba, że naszemu się pindol wchłonie [bo diagnoza zapadła w 15 t.c] ale gin mój znany ze swej skuteczności w rozpoznawaniu płci [w 12 t.c już wielu osobom mówił i się sprawdzało] więc miejmy nadzieję, że nie 

no i stąd moje pytanie: czy taka duża przerwa na początku to normalne? Wiem, że tych ruchów nie odczuwa się często na początku, ale myślałam, że przerwa będzie góra dwa, trzy dni a nie przeszło tydzień
I zastanawiam się czy to normalne 
czy taka duża przerwa na początku to normalne? Wiem, że tych ruchów nie odczuwa się często na początku, ale myślałam, że przerwa będzie góra dwa, trzy dni a nie przeszło tydzieńWg mnie tak - nie wiem który tydzień u Ciebie. Ale Maleństwo może brykać w drugą stronę i dlatego nie czujesz, podobnie jak może brykać gdy śpisz czy czymś jesteś zaaferowana :)I zastanawiam się czy to normalne