Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
przebywanie na nim można?No wiesz Iwcia na letnie miesiące nie zamkniesz się w cieniu czy domu :) Chowaj brzuszek pod bluzeczką cienka i funkcjonuj normalnie. Jak organizm będzie miał dosyć da Ci znać. Tyle że pamiętaj o duzej ilości picia

.

Katy mnie niestety dluuga droga czeka, bo z Krakowa..

..chyba, że R. zda prawko w końcu

u mnie wszyscy ją uwielbiają. Ostatnio w ogóle mamy fazę na pomidory i ogólnie wszystkie warzywa i owoce. Chyba taki czas. Wczoraj byłam na targu i uzupełniłam zapasy. Sałata, jabłka, pomidory, rzodkiewka, młoda kapusta i... 6 truskawek takich z tunelu. Na dzisiejszy obiad przewidziane ziemniaczki, udka kurczaka pieczone i hit: kapusta z wody polana zrumienioną na maśle bułeczką tartą. Ślinka mi cieknie na samą myśl o tej kapuście.

Ooooo znalazłam nawet stary filmik

przepis, że kobieta w ciąży może jeździć bez pasów jest po prostu idiotyczny- bo właśnie ten zapis powoduje myślenie- skoro można, to przecież nie jest niebezpieczne.
Warto sobie uświadomić, że w razie wypadku osoba nie przypięta pasami stanowi bardzo poważne zagrożenie także dla współpasażerów, więc dla mnie to nie jest kwestia "nie muszę zapinać pasów, bo to tylko moja sprawa".
no i ok ja biorę na siebie ryzyko, moja sprawa i ja poniosę ewentualne konsekwencje...
tak samo jak dziewczyny, które tu się ostatnio przyznały że wypiły trochę piwa/wina i pić będą nadal też ewentualne ryzyko tego poniosą