Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Także myślę, że te które odczuwają takie naprężenie mocne brzucha, które jest kilka, kilkanaście razy dziennie i puszcza po paru sekundach sugerowałabym jednak kontakt z lekarzem.
uż z kilku źródeł słyszłąam, że ostatnio rodzi się więcej chłopców
Teo mój gin też przez jakiś czas miał pretensje, że ze szybko tyję, najczęściej w ciągu 3 tyg. przybywało mnie o 3 kg. Później miałam zalecone leżenie i od tego czasu waga spada, a jeśli już się podnosi to o max.20 dag. Na ostatniej wizycie gin mi powiedział, że organizm tyje tyle ile potrzebuje. To, ze na początku tyłam dużo mogło spowodować, że organizm teraz tyle już nie potrzebuje i mimo, ze jem jak jadłam, waga jest ok.
W pierwszej ciąży do 36 tyg.przybyłam 22 kg :/ Dużo za dużo, ale puchłam strasznie. Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie :) Póki co na plusie mamy 13 kg!
no ja jestem ciekawa skąd w dzisiejszych czasach te pomyłki. Pewnie czasem to kwestia pępowiny, że może wprowadzić w błąd; albo może zbyt wczesnej diagnozy. Myślę sobie, że jak lekarz ma odpowiedzialne podejście, to potrafi powiedzieć: nie wiem na pewno. Ale naprawde jest cała masa konowałów, którzy robią takie rzeczy na odwal się i powiedzą co im sie tam wydaje.
Dziewczyny, Wy mnie nie straszcie
Mój gin od 16 tc widzi dziewczynkę, ale ostatnio się zawahał, po czym dokładnie sprawdził i stwierdził "eee, bezwarunkowo dziewczynka". Jak będzie chłopiec też się ucieszymy, zwłaszcza mąż, który czasem dość ma babskiej solidarności mojej i córki, ale co ja zrobię z tymi wszystkimi sukienkami?