Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 ]
]

No dobra, czyli nastawiam sie , że jednak żył będzie przybywało;)

] odkąd jestem w ciąży
 ] odkąd jestem w ciąży

jako że dziś rano testowałam :) Termin - 16 lutego 2012r.Gratuluje

ale przecież byłam
 ale przecież byłam  dopiero co Talince zyczenia składałam
 dopiero co Talince zyczenia składałam  a ja teraz do pracy chodzę więc jak wracam to jestem tak padnięta, że ledwo żyję
 a ja teraz do pracy chodzę więc jak wracam to jestem tak padnięta, że ledwo żyję  
  A to wszystko przez to, że trochę zaniedbałam się ze śliwkami, bo już normalnie na nie patrzeć nie mogę
 A to wszystko przez to, że trochę zaniedbałam się ze śliwkami, bo już normalnie na nie patrzeć nie mogę  na samą myśl robi mi się niedobrze
 na samą myśl robi mi się niedobrze 

) pojawiły się na piersiach, dekolcie i bokach brzucha, ale niestety po ciąży nie zniknęły wszystkie:( na brzuchu i na piersiach zostało kilka tych, które były największe.
) pojawiły się na piersiach, dekolcie i bokach brzucha, ale niestety po ciąży nie zniknęły wszystkie:( na brzuchu i na piersiach zostało kilka tych, które były największe. 

) i rozstępów nie ma :) Myślę, że tu geny mają dużo do rzeczy, bo co prawda smarowałam się i smaruję kremem przeciw rozstępom (Ziajka), ale nie zawsze jestem w tym systematyczna ;)
) i rozstępów nie ma :) Myślę, że tu geny mają dużo do rzeczy, bo co prawda smarowałam się i smaruję kremem przeciw rozstępom (Ziajka), ale nie zawsze jestem w tym systematyczna ;) więc trudno mi uwierzyć w ich "odpowiednie bezpieczne substancje"- mam nadzieję, że te dla dorosłych lepiej wymyślili :-)
więc trudno mi uwierzyć w ich "odpowiednie bezpieczne substancje"- mam nadzieję, że te dla dorosłych lepiej wymyślili :-)