Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny w zaawansowanej ciąży - kiedy wy usłyszałyście?

to też nie pójdzieTalinko, myślę, że warto jednak zabrać go na usg. To niesamowite przeżycie, również dla mężczyzny. A może i nwet dla niego bardziej niesamowite, niż dla kobiety. Mój eM był zachwycony. TO jest budowanie więzi - już na etapie ciąży. Warto zerwać dzień z pracy, urlop wziąć by iśc na usg. Te chwile się nie powtórzą.

Tylko kwestia jeszcze, jak się maluda ułoży
 Tylko kwestia jeszcze, jak się maluda ułoży 
 Zawsze taka zestresowana byłam, że nie umiem powiedzieć
 Zawsze taka zestresowana byłam, że nie umiem powiedzieć  Coś mi majaczy, że kiedyś chyba na chwilę było słychać, ale pewna nie jestem
 Coś mi majaczy, że kiedyś chyba na chwilę było słychać, ale pewna nie jestem  
      No dokładnie dla mnie to był jeden z tych momentów że nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać ze wzruszenia

Dlatego ja sobie miesiące liczę po swojemu od dnia rozpoczętej ostatniej @ i wsio mi gra, a to że się to przesuwa o jakiś czas czy coś to mi to rybka
 Dlatego ja sobie miesiące liczę po swojemu od dnia rozpoczętej ostatniej @ i wsio mi gra, a to że się to przesuwa o jakiś czas czy coś to mi to rybka  Przecież jak się liczy np. dni do urlopu i np. wyjeżdżam na urlop 9 sierpnia, to wyjadę na niego za równe 2 miesiące
 Przecież jak się liczy np. dni do urlopu i np. wyjeżdżam na urlop 9 sierpnia, to wyjadę na niego za równe 2 miesiące  Po co sobie życie utrudniać
 Po co sobie życie utrudniać  Mnie jest miesiące łatwiej liczyć od ostatniej @ i to mi się zgadza
 Mnie jest miesiące łatwiej liczyć od ostatniej @ i to mi się zgadza 

Ja nawet nie wiem, czy słyszałam serduszkoZawsze taka zestresowana byłam, że nie umiem powiedzieć

] więc dudni jakby faktycznie stado koni galopowało
] więc dudni jakby faktycznie stado koni galopowało 

Koleżanka,której mąż jest ginekologiem powiedziała mi,że bicie serca mozna usłyszeć od 12 tc bo wcześniej obciąża to płód, tzn wcześniej już słychać ale nie powinno się tego robić, o co chodzi nie wiem ale przy okazji dopytam.
 I mimo, że nie rozmawialiśmy o tym i mimo, że on nie powiedział ani razu od tego czasu że się cieszy że tam był, to widok jego miny podczas badania i potem tuż po wyjściu był naprawdę bezcenny
 I mimo, że nie rozmawialiśmy o tym i mimo, że on nie powiedział ani razu od tego czasu że się cieszy że tam był, to widok jego miny podczas badania i potem tuż po wyjściu był naprawdę bezcenny  Wyszedł i miał taki dziwny uśmieszek zadowolenia na twarzy
 Wyszedł i miał taki dziwny uśmieszek zadowolenia na twarzy  Taki "nie będę się za dużo uśmiechał żeby nie pomyślała że się wzruszyłem" ale z drugiej strony widać było jakie targały nim emocje
 Taki "nie będę się za dużo uśmiechał żeby nie pomyślała że się wzruszyłem" ale z drugiej strony widać było jakie targały nim emocje  I tak jak Karko pisze, facet też nie zawsze jest w stanie wyczuć ruchy, bo mój chłop jak tylko położy rękę na brzuchu, a ma je zwykle bardzo ciepłe to młody się wycisza i nic nie kopnie. A jak tylko ją weźmie to zaraz brzuch skacze :) I w sumie dopiero teraz jak byłam w szpitalu, a młody był tak bardzo aktywny to odkryłam koc i pokazałam mężowi jak mi brzuch skacze to tez oczy stawiał
 I tak jak Karko pisze, facet też nie zawsze jest w stanie wyczuć ruchy, bo mój chłop jak tylko położy rękę na brzuchu, a ma je zwykle bardzo ciepłe to młody się wycisza i nic nie kopnie. A jak tylko ją weźmie to zaraz brzuch skacze :) I w sumie dopiero teraz jak byłam w szpitalu, a młody był tak bardzo aktywny to odkryłam koc i pokazałam mężowi jak mi brzuch skacze to tez oczy stawiał  ale oczywiście pozostawił bez komentarza
 ale oczywiście pozostawił bez komentarza  Ale taki jest już mój chłopek
 Ale taki jest już mój chłopek  Ja tam po minie poznam kiedy coś przeżywa
 Ja tam po minie poznam kiedy coś przeżywa 

] i przypadkiem gin mi USG zrobił [miało nie być...]
 ] i przypadkiem gin mi USG zrobił [miało nie być...]