Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja sobie bardzo chwalę obecność M w czasie wizyt gin
ale jest opcja, że lekarz sprawdza serduszko, liczbę uderzeń na minutę, ale nie puszcza dźwięku. Tak miałam na pierwszym USG (w 6tc) z córeczką- ginka robiła mi na IP szpitala, był zapis bicia serduszka, ale dźwięku nie dało się włączyć
Mnie się wydaje, że niektórzy mężczyźni dopiero po porodzie zdają sobie sprawę, że są ojcami
Dziewczyny mam do was pytanie takie trochę nietypowe, cześć z Was jest już na zwolnieniu, ja właśnie takowe chciałabym dostać i nie wiem jak o to poprosić lekarza.
Aaa, jeszcze jedno, lezenie na plecach przy tej przypadłości jest niewskazane, pozostaje lewy bok, ostatecznie chwilowo prawy
Dziewczyny mam do was pytanie takie trochę nietypowe, cześć z Was jest już na zwolnieniu, ja właśnie takowe chciałabym dostać i nie wiem jak o to poprosić lekarza.
Fizycznie czuję się dobrze, ale psychika już mi siada dziś to sobie tak popłakałam że myślałam że się nie uspokoję.. w pracy non stop się denerwuję.. i o ile ja sobie jakoś bym dala rade ale wiem że to wszystko negatywnie wpływa na dzidzie . Myślicie że jak mu powiem o co chodzi to mi da to zwolnienie?