Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oczywiście że idzie sprawdzić ale dla nie wprawionego ucha to może być trudne ... tzn można usłyszeć tętno pępowinowe czy własne a nie dziecka albo same szmery i bulgotki "brzuchowe" Ja próbowałam kilkakrotnie ale to był głównie większy stres dla mnie A stetoskopem idzie? mam w domu - może później sprawdzę
i też czasami jelita mnei bola jak na biegunkę. Ale myślę sobie, że dopóki to jest raz dziennie, to nic złego się nie dzieje - po prostu przyspieszyła nam rpzemiana materii. Plusty tego sa takie, że przynajmniej nie będziemy tyły tak szybko ........
dziewczyny mam pytanie, może i głupie ale trudno :-) do którego tygodnia jest usg pochwowe a od którego przez brzuch ?
Mareza - jeszcze co do wymiotów, nie chce Cię martwić, ja jestem w 16tc i dziś jeszcze zaliczyłam dwa pawie. Mdłości już trochę przeszły, ale zaczął sie ucisk zołądka, i teraz to normalnie jazda bez trzymanki, bo przy mdłościach przynajmniej coś zapowiadałao pawia. A jak ciśnie żołądek, to w jednej sekundzie jest odruch wymiotny.
Teo, kurnia, własnie jak mnei zaczeło boleć, to sobie pierwsze co przypomniałam o Tobie, jak pisałaś, jak Cię napierdziela:/
cerisecerise - w 13tc już doktorek pokusił się o płeć ? :-)