Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Mam za to problem z zebem madrosci - ukruszyl mi sie cholernik! prawie polowy zeba nie mam...
Mam za to problem z zebem madrosci - ukruszyl mi sie cholernik! prawie polowy zeba nie mam...  Raczej bede musiala poczekac do konca ciazy bo watpie ze ktokolwiek podejmie sie wyrwania takiego zeba jak jestem w ciazy. Cale szczescie mnie nie boli tylko denerwuje jak przejade jezykiem.
  Raczej bede musiala poczekac do konca ciazy bo watpie ze ktokolwiek podejmie sie wyrwania takiego zeba jak jestem w ciazy. Cale szczescie mnie nie boli tylko denerwuje jak przejade jezykiem. 

O żesz szlag.... współczuję!

Podmywam się tym Lactacytem i nie wiem czy to nie od niego, bo tym razem kupiłam taki niebieski bo tego różowego nie było, a ten ma kwas mlekowy w dużych ilościach
  Podmywam się tym Lactacytem i nie wiem czy to nie od niego, bo tym razem kupiłam taki niebieski bo tego różowego nie było, a ten ma kwas mlekowy w dużych ilościach  i normalnie nie wiem co jest tego przyczyną
 i normalnie nie wiem co jest tego przyczyną  ale normalnie boli jak nic
 ale normalnie boli jak nic  Nystatyna w ogóle nie pomogła
 Nystatyna w ogóle nie pomogła  A wizyta dopiero za tydzień...
 A wizyta dopiero za tydzień... 

A na krwawiące dziąsła polecam (koniecznie) MIĘKKĄ szczoteczkę, pastę oraz płyn do płukania MERIDOL.

Teo widziałam na "naszych brzuszkach" Twoją fotkę w bluzce od męża - ale masz ładny, kształtny brzuszek:)

- wszyscy się za mnie śmieją;))
- wszyscy się za mnie śmieją;)) 
       A ja głupia nie pomyślałam, żeby w aptece dopytać
 A ja głupia nie pomyślałam, żeby w aptece dopytać  We wtorek idę do niej więc wszystko się dowiem co i jak.
 We wtorek idę do niej więc wszystko się dowiem co i jak. i musi mi po 100 razy tłumaczyć tą samą rzecz i się wścieka że się nie skupiam a ja po prostu nie umiem się skupić
 i musi mi po 100 razy tłumaczyć tą samą rzecz i się wścieka że się nie skupiam a ja po prostu nie umiem się skupić 

skoro lekarze stwierdzili że z nią wszystko dobrze to się nie ma co martwić
 skoro lekarze stwierdzili że z nią wszystko dobrze to się nie ma co martwić