Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Matki bliźniąt, które miały je w rodzinie nie są wyjątkami.
A największa beka z mojej mamy... ja jej mówię, że miałam dziś 2 usg i pierwszy raz przez brzuch.... a ona do mnie - to jak ty miałaś wcześniej? :D
W ogóle nie wiedziała, że można inaczej
Co do tego, że twój Franio taki spokojny... zjedz sobie przed następnym usg (tak na pół godziny przed) jakiegoś batonika, ja zawsze wsuwam knoppersa, bo nie jest tak bardzo słodki jak np. mars czy snickers. I zobaczysz jak potrafi fikać U nas ginka, jak nie potrafi pomiarów zrobić na genetycznym bo dziecko np. sobie smacznie śpi i się nie obraca to każe zjeść batona pospacerować i wrócić za pół godziny A ja już nauczona doświadczeniem pożeram zawsze coś przed wizytą i tym sposobem ostatnio nie spodziewałam się, że wejdę tak szybko i musiałam wejść z niedojedzonym konpersem przeprosiłam ją, a ona się tylko śmiała i kazała go dokończyć Mały tak fikał że się napatrzeć nie szło
TEORKA, a może Wasz dzidziuś mniej ruchliwy na usg, bo się w jego porze spania umawiacie? U mnie jest tak, że nie wiem, co by się musiało dziać, żeby mały się ruszał między 9 a 11-tą rano. Mogę cuda wyczyniać - jeść, skakać chodzić, szturchać go i co najwyżej od niechcenia się na przysłowiowy drugi bok przekręci. A jak mam usg, czy wizytę koło 12-13-tej, to wierci się niesamowicie.
Teorka a nie powinnaś już dostać żelaza? Do porodu jeszcze sporo czasu Ci zostało, a dziecko jeszcze dużo żelaza zabierze.
Teorko a nie masz żelaza czasem w tych swoich witaminkach co zażywasz?
A leukocytów to masz niewiele, ja miała ostatnio 11,2..
natomiast moja pani stomatolog dzisiaj stwierdziła że jej jakby rogi w ciązy wyrosły to by się tym nie przejęła :-)
Teo to może ci ginka jednak da jakieś inne witaminki co by w nich żelazo było
nie uznaję kobiet ginekolożek
Myślałam już nad tym co mi wczoraj dziewczyny pisały, że może przez antybiotyk flora bakteryjna w jelitach i żołądku została zachwiana czy coś, ale żeby aż tak bolało? :(
TEORKA: nie uznaję kobiet ginekolożek
Teo, why?
Teo, spoko to Twoje zdanie, ale wydaje mi się, że faktycznie trafiły Ci się babsztyle :)