Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Piterowi lepiej tego nie pokazuję, bo od razu stwierdzi,że w takim razie nie sprawqdzamy az do porodu:)

Teo ty masz USG co wizytę?

Kiedyś nie było badań prenatalnych czy wielu innych, dziś uważanych za podstawowe, i dało się.

Nawet jak jeździła mi tą głowicą to ja mówię: "O widzę jajeczka!" A ona mówi: pani to ma oko
 Nawet jak jeździła mi tą głowicą to ja mówię: "O widzę jajeczka!" A ona mówi: pani to ma oko  i faktycznie pokazała jajuszka i siusiora
 i faktycznie pokazała jajuszka i siusiora 

powiedziała, że już jej się rzygać chce tym żurem od samego zapachu i jak ja to mogę tyle jeść
 powiedziała, że już jej się rzygać chce tym żurem od samego zapachu i jak ja to mogę tyle jeść  Ale po godzinie zadzwoniła powiedzieć że już ugotowała, bo nie chce ciężarnej odmawiać, bo jej myszy wszystko zjedzą
 Ale po godzinie zadzwoniła powiedzieć że już ugotowała, bo nie chce ciężarnej odmawiać, bo jej myszy wszystko zjedzą  Także u mnie kwaśne rzeczy faktycznie na chłopca się sprawdziły. A słodkie... może dla mnie nie istnieć. Tak jak zawsze lubiłam jakieś ciacho i w ogóle to teraz mnie kompletnie nie rusza.
 Także u mnie kwaśne rzeczy faktycznie na chłopca się sprawdziły. A słodkie... może dla mnie nie istnieć. Tak jak zawsze lubiłam jakieś ciacho i w ogóle to teraz mnie kompletnie nie rusza.Także u mnie kwaśne rzeczy faktycznie na chłopca się sprawdziły. A słodkie... może dla mnie nie istnieć. Tak jak zawsze lubiłam jakieś ciacho i w ogóle to teraz mnie kompletnie nie rusza.