Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 Ale może miałaś jakieś inne objawy, np. solisz więcej niż zwykle, albo smakują ci bardziej pikantne rzeczy :)
 Ale może miałaś jakieś inne objawy, np. solisz więcej niż zwykle, albo smakują ci bardziej pikantne rzeczy :) 
      wydaje sie ze dziecko wypadnie, wysliżnie sie jak czopek glicerynowy :P

Strach przed nieznanym dla pierworódek szczególnie

nie mam już sił
 nie mam już sił  martwię się o młodego
 martwię się o młodego  mam nadzieję, że na nim się to nie odbije w żaden sposób. Nie wiem już z czego to jest i czemu tak boli
 mam nadzieję, że na nim się to nie odbije w żaden sposób. Nie wiem już z czego to jest i czemu tak boli  Ja rozumiem, że macica idzie w górę i może ewentualnie trochę pobolewać, ale nie przy schylaniu się, czy siedzeniu, czy nawet leżeniu
 Ja rozumiem, że macica idzie w górę i może ewentualnie trochę pobolewać, ale nie przy schylaniu się, czy siedzeniu, czy nawet leżeniu  Wszyscy których pytałam nie znają takiego bólu spowodowanego podnoszącą się macicą
 Wszyscy których pytałam nie znają takiego bólu spowodowanego podnoszącą się macicą  Zaczynają mi przychodzić do głowy czarne myśli
 Zaczynają mi przychodzić do głowy czarne myśli  bo mój tata miał raka płuc i w ogóle u niego wszyscy umierali na raka. Wujek ma wycięte część jelita bo też miał guzy
 bo mój tata miał raka płuc i w ogóle u niego wszyscy umierali na raka. Wujek ma wycięte część jelita bo też miał guzy  i tak mi ta głupia myśl krąży po głowie a z bólu i bezradności to już tylko mi się beczeć chce
 i tak mi ta głupia myśl krąży po głowie a z bólu i bezradności to już tylko mi się beczeć chce 
 i doraźnie nospę
 i doraźnie nospę